video icons stopped working (1 Viewer)

cewillis

MP Donator
  • Premium Supporter
  • August 27, 2010
    327
    13
    Home Country
    United States of America United States of America
    Will do - thanks very much.
    I also looked at my list of recorded TV shows as big icons (usually list) Out of 17 single (not series) shows, 2 had actual pictures - the others just pics of film.​
    Here are the new logs (without TV logs)​
     

    Attachments

    • MediaPortal.zip
      10.8 KB
    Last edited:

    doskabouter

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 27, 2009
    4,150
    2,399
    Nuenen
    Home Country
    Netherlands Netherlands

    cewillis

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • August 27, 2010
    327
    13
    Home Country
    United States of America United States of America
    Sure would like to know why the icons worked for years, then suddenly stopped for new entries, and now doesn't work at all.
    Any guess as to something I inadvertently did to cause this?
    Thanks for looking.

    No strong reason for not upgrading. Just inertia and reluctance to change something that's working (other than this). Plus have to find the right version of Backup/SaveSettings that works with current and new MP versions.
     

    cewillis

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • August 27, 2010
    327
    13
    Home Country
    United States of America United States of America

    I noticed something that I probably should have seen before. From Videos > Menu > Video Settings > Folders, at the right side is a statement: video icons are disabled globally. No apparent way to change it.
    How did that happen? And how can it be changed?
     

    doskabouter

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 27, 2009
    4,150
    2,399
    Nuenen
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Do you have a screenshot? Tried to find related texts in the sourcecode but nothing really stood out.
    I did find an option in the configuration where you can disable thumb-creation on a per-folder basis:
    1635437988663.png


    and a generic here:
    1635437959223.png
     

    cewillis

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • August 27, 2010
    327
    13
    Home Country
    United States of America United States of America
    I'm embarrassed again for missing something simple. Under GUI >Thumbnails I didn't have Video Thumbs Autocreate set.
    I don't remember even looking at that page after initial install, and I'm positive I didn't intentionally turn off autocreate -- but obviously, I did. Looked at every thing in Videos - but not GUI.
    Thanks very much for finding my problem, and sorry to waste your time.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    • Sticky
    Great work and release!! Contrats to all involved developers :):D I installed MP1 initially, but didn’t get along with it. Many things were not intuitive, too frumpy and the gui had hardcoded dependencies to plug-ins, some buttons didn’t work even without a note due to that. Same for player controls, why do I see always play and pause...
    Great work and release!! Contrats to all involved developers :):D I installed MP1 initially, but didn’t get along with it. Many...
    We are proud to present MediaPortal 2.4 MediaPortal 2.4 is a full-blown media center software that addresses most common user...
    Replies
    4
    Views
    604
    I just installed it and the discnumbers are indeed back. Thank you for the fix! Now I can enjoy my collected boxsets again (y)
    I just installed it and the discnumbers are indeed back. Thank you for the fix! Now I can enjoy my collected boxsets again (y)
    I have my music views set to sort by discnumber: It used to work as expected (one big list, starting with the first disc first...
    Replies
    5
    Views
    795
    I've been using version 1.2.2.0 for years and have found no need to upgrade to newer version. I hate it that skins loose compatibility with almost every new version. And new skins are too 'fancy' for my taste. I use a customized version of the default wide skin with only Videos and TV in the main menu. I use mediaportal for recording...
    I've been using version 1.2.2.0 for years and have found no need to upgrade to newer version. I hate it that skins loose...
    I've been using version 1.2.2.0 for years and have found no need to upgrade to newer version. I hate it that skins loose...
    Replies
    0
    Views
    204
    This afternoon on "BBC2 HD" there was a movie made in 2014 with several big-name stars, so I thought that there was a good chance that it would be broadcast with multichannel audio (where "multi" means "bigger than two"). I scheduled a manual recording for 30 minutes, starting well after the movie had already begun. Also, BBC2 does...
    This afternoon on "BBC2 HD" there was a movie made in 2014 with several big-name stars, so I thought that there was a good chance...
    If you display the info OSD for TV or video, you can see some icons that indicate various properties of the programme being played...
    Replies
    15
    Views
    7K
    Hi, must be really a while, cuz I can not remember any post from you ;) But might be also that I joined the team too late. Yes, there will be many things. Main reason is simply, that MP2 is not developed based on MP1. I for example never used MP1. I tried it lately to test voice control and was shocked about many inconsistancies in...
    Hi, must be really a while, cuz I can not remember any post from you ;) But might be also that I joined the team too late. Yes...
    It´s been a while... :) Well, simply the reason is cause MP1 was working so well... :) Now I decided to upgrade my old servers and...
    Replies
    1
    Views
    242
    Top Bottom