Video scan folder.jpg not used (1 Viewer)

GetWell

Portal Pro
October 4, 2006
205
32
Denmark Denmark
MediaPortal Version: V1.1.2
MediaPortal Skin: BlueTwoWide
Windows Version: Windows 7 32bit
CPU Type: Intel(R) Core(TM)2 6300 1.86GHz
HDD: Seagate 320GB + 5 x 400GB old HHDs
Memory: 4 X 512MB Corsair 800MHz
Motherboard: Gigabyte GA-965G-DS3
Video Card: Nvidia 9600 GT
Video Card Driver:
Sound Card: onboard
Sound Card AC3:
Sound Card Driver:
1. TV Card: Hauppauge HVR-3000
1. TV Card Type: TerraTec Cinergy C PCI HD
1. TV Card Driver:
MPEG2 Video Codec:
MPEG2 Audio Codec:
h.264 Video Codec:
Satelite/CableTV Provider:
HTPC Case: SilverStone LC20
Cooling:
Power Supply:
Remote:
TV:
TV - HTPC Connection:

Yesterday I made a clean install and tried to run a new scann of drives for videos.
All my videos has a folder.jpg and each video has its own folder.

I tried to set the "each video has its own folder" property, but this didn't make any differents.

I then downloaded the source code and found at line 167 in IMDBFetcher.cs this:
bool folderTitle = xmlreader.GetValueAsBool("moviedatabase", "usefolderastitle", false);
I then looked in the xml files for "usefolderastitle" but could not find it.

Maybe its outdated in someway?

Am I missing something?

I look forward for your help :)
 

GetWell

Portal Pro
October 4, 2006
205
32
Denmark Denmark
What should I do to get this bug report further in the process? thanks
 

GetWell

Portal Pro
October 4, 2006
205
32
Denmark Denmark
no.. the installed version i 1.1.2 (and just updated to 1.1.3) but its still there.. I couldn't find this error in the issue tracker, and that is why added it.

Do you think this issue is corrected in the upcoming release?
 

Deda

Lead Dev MP1 Videos
  • Premium Supporter
  • March 18, 2009
    2,423
    2,385
    Zagreb
    Croatia Croatia
    Country flag
    The source code you downloaded is latest one for 1.2.0B and that setting doesn't exist in 1.1.x.

    Folder.jpg works in 1.2.0B. My Videos module until version 1.1.x is broken in many places and it's been significantly rewritten from 1.2.0 Alpha version.
     

    GetWell

    Portal Pro
    October 4, 2006
    205
    32
    Denmark Denmark
    okay thanks. I will wait and see to the 1.2.0 comes out.

    Thanks for your help!
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    LeeKelly Online Videos Breaks IPTV channels and scanning Installation, configuration support 1
    H MP1.21F video database scan, can it be scheduled to automatically run in background General Support 5
    A [solved] How to Play All Videos in a List watch/edit Videos 3
    O 1.25.0 Codecs and Video Format for PlayStation 2 Codecs, External Players 0
    g0rsq Info box randomly popping up when watching TV or other video MediaPortal 2 Newcomers Forum 1
    I Video Playback Stuttering General Support 45
    B some videos jerky Television (MyTV frontend and TV-Server) 0
    B MP 2.2.3 Error playing videos from NAS Submit: Bug Reports 2
    T Kurze Tonaussetzter bei Videos und TV Allgemeines Supportforum 1
    mrmojo666 [Tv Server Plugin ]Direct Show Video Control Plugin 0.0.0.1 for Hauppauge PVR cards MediaPortal 1 Plugins 0
    ajs [Proposal] Video embedded cover MediaPortal 1 1
    G [solved] Black Screen on all videos after upgrading to either 1.23 or 1.24 from 1.22 General Support 4
    H random black screen live tv and videos (amended) General Support 0
    404 [solved] Live TV...video and audio freeze General Support 20
    R kein Ton bei TV, Video, Aufnahme, Musik Allgemeines Support- und Diskussionsforum 0
    U [solved] Dynamic Refresh Rate for 23fps video Watch / Listen Media 1
    J Debug OnlineVideos, How To? OnlineVideos 1
    A MP2.2.2, understanding movies/videos/tv and WTV recordings. General 16
    C Problem playing videos created on IPhone X and Samsung S9 General Support 2
    H [solved] Video database genres, sort titles and collection thumbnails Newcomers Forum 12
    M How to Watch my videos from my Media Portal to My TV without TV Tuner Newcomers Forum 1
    cbr954rr Issue BOOTSUWRNQ with online videos? Plugin Development 1
    A Working server, no video playback on client General 5
    Megane [Configuration] Be more specific in Video Codec Improvement Suggestions 0
    M Online Video Plugin V.2.32 keine Installtion unter MediaPortal 1.22 ? TV / Streaming 3
    Similar threads

























    Top Bottom