Video standard Hauppauge PVR 150

Discussion in 'General Support' started by kamuisan7, October 24, 2010.

  1. kamuisan7

    kamuisan7 Portal Member

    Joined:
    November 19, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    France France
    Hello !

    The first time I report a bug with my installation of mediaportal.



    I'm running the last version of MP on win 7 32. I 've got a problem with the standard video setting of my Hauppauge PVR 150.

    When I reboot my PC, the standard video change alone. So when I want to see the tv, I 've got bad color. I need to reset manually the video standard in TV server in order to have the good color. This problem doesn't exist with previous version of MP. :eek:

    Please help me to fix that !


    Thank you

    Sorry for my english, I'm french !:D

    ++
    km7


    MediaPortal Version: 1.1.1
    MediaPortal Skin: Factor X
    Windows Version: Windows 7 32 bits
    CPU Type: AMD PhenomII x4 810 @ 3600mhz
    HDD: Samsung 640go + 500go + 2x 1000 Go + 320 Go + 160 Go
    Memory: 4 Go Ocz Gold DDR3 PC10666
    Motherboard: Gigabyte MA790XT-UD4P
    Video Card: HD 4890
    Video Card Driver: CCC 10.9
    Sound Card: Theatron Agrippa DTS
    Sound Card AC3: Theatron Agrippa DTS
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: Hauppauge 150 pvr
    1. TV Card Type: analog
    1. TV Card Driver:
    2. TV Card:
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: FFdShow
    MPEG2 Audio Codec: FFdShow
    h.264 Video Codec: FFdShow
    Satelite/CableTV Provider:
    HTPC Case: Cool Master CM690 II Advanced
    Cooling: Thermalright Xtreme 120 + noctua NFP12
    Power Supply: Corsair TX 650 w
    Remote: microsoft mce
    TV: Samsung LCD 32 pouces Full HD
    TV - HTPC Connection: HDMI 1.3
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. kamuisan7

    kamuisan7 Portal Member

    Joined:
    November 19, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    France France
    Hello

    As I think no response ... So I found alone the solution.
    I 'm now using Win 7 media center and it work perfectly ... better than mediaportal.
    I'm sad to have to go on win7 mc, but there is too much big bug with mediaportal, video standard pb, mce remote blaster doesn't work anymore ...
    I had used mediaportal for 3 years but now I prefer windows media center because It work better.

    bye
    km7
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!