Video Views - Filmstrip won't work!

Discussion in '1.0 final and SVN Builds' started by Rhombuss, December 24, 2008.

  1. Rhombuss

    Rhombuss New Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I've just installed MP Final, from RC3. Everything works great, with one exception. In the configuration menu, I tried changing the 'Video View' of "Title" to display in Filmstrip, as opposed to List.

    When doing so, it still shows it as List in Mediaportal when the specific 'Video View' is selected, and the "Layout" tab on the left side (at the top) disappears. Upon selecting another View (which was not edited, nor changed to filmstrip), the Layout tab re-appears. Is this a known bug? It's very consistent on my system, perhaps someone else can test it as well?

    Thanks!


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Paranoid Delusion
    • Premium Supporter

    Paranoid Delusion Moderation Manager

    Joined:
    June 13, 2005
    Messages:
    13,062
    Likes Received:
    1,481
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electrical Engineer
    Location:
    Cheshire
    Ratings:
    +1,482 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Rhombuss

    Using Blue3 Wide, just went through the various options in the Video home screen, what i Found

    Open MP config, goto Video\ views
    Select Title from dropdown box
    Change "view as" to filmstrip
    Save

    Run MP, you will now find yourself showing list, and unable to change, passed it onto the testteam to confirm.

    Thanks
     
  4. Rhombuss

    Rhombuss New Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Great PD, that's exactly what I experienced. I have a feeling it's a simple error in writing to the videoview.xml file.
     
  5. ronilse
    • Premium Supporter

    ronilse Retired Team Member

    Joined:
    July 19, 2005
    Messages:
    4,422
    Likes Received:
    280
    Gender:
    Male
    Occupation:
    MediaPortal tester
    Location:
    Moss
    Ratings:
    +280 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    Hi,
    Issue confirmed & added to Mantis, will move post to bug forum.

    regards
    Roy
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!