Volume controls "greyed out" in mp config

Discussion in 'General Support' started by Bradley Dyke, January 23, 2008.

  1. Bradley Dyke

    Bradley Dyke Portal Member

    Joined:
    November 25, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Hi all,



    Running Win Vista and MP 0.2.3.0 stable release (no svn's) and seem to be having the same issue as everyone else with the audio volume not going where we want it. in my case this is limited to music and the volume not going back up after you turn it down. anyway was going to use the custom volume settings from other posts but noticed that the options are unavailable in MP config.

    General / Volume

    top 3 settings listed under start including custom are not able to be selected. havent seen this listed elsewhere so thought i'd ask if anyone had an idea why. could it be the audio card? listed on my p.c as a Realtek AC97 i think.

    Thanks :D to all in advance.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!