WebEPG bug?

Discussion in 'General Support' started by koala04, October 2, 2006.

  1. koala04

    koala04 Portal Member

    Joined:
    September 26, 2006
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    i'm tring to ocnfigure webepg to capture italian guide whit extra description from site alice.it but after many test im not able to capture linked description...

    https://forum.team-mediaportal.com/showthread.php?t=11228



    there a bug og webepg that makes SubListingLink function not work?

    grabbing of channel works perfectly but whitout extra description of programs... :(
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!