What dos it mean when the series is RED?? (1 Viewer)

BrownGhost

MP Donator
  • Premium Supporter
  • October 15, 2008
    435
    30
    Home Country
    Denmark Denmark
    i have no clue why this one is read like this.
    and its telluing me there is 1 eppesode inside, but there is not :(
    but the file is in the series folder.

    why is it read, and why cant i see the eppeside inside??
     

    Attachments

    • Image 792x387.jpg
      Image 792x387.jpg
      60 KB

    uncertainty

    Portal Pro
    September 29, 2007
    140
    2
    NYC
    Home Country
    United States of America United States of America
    i have no clue why this one is read like this.
    and its telluing me there is 1 eppesode inside, but there is not :(
    but the file is in the series folder.

    why is it read, and why cant i see the eppeside inside??


    Red indicates the file or folder is not accessible atm such as a network drive being off line. Verify you can reach the file/folder from the computer you're running mediaportal from.
     

    BrownGhost

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • October 15, 2008
    435
    30
    Home Country
    Denmark Denmark
    its in the same folder, same drive as all my other 30 to 40 series..
    hummmm strange man
     

    BrownGhost

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • October 15, 2008
    435
    30
    Home Country
    Denmark Denmark
    humm i remove the file, renamed ity, and now its show up okay. i guss some small mini bug hehe
    thanks :)
     

    carmenm

    Portal Pro
    April 15, 2008
    258
    4
    Home Country
    France France
    I have the same problem. the item appears red but i can play it! so it exists! The problem appeared when i added the tvshow, and i did that during thetvdb.org down period. That might have something to do with that.

    Nothing special in the files name.
     

    BrownGhost

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • October 15, 2008
    435
    30
    Home Country
    Denmark Denmark
    quick fix, remove it, rename the file if it was called like Series_02x39.avi
    just change the _ to a .

    Series.02x39.avi

    and add it again, then TVsreies should see it as new and add it again, and this time no problems :)
    thats what i did..
     

    z3us

    Portal Pro
    December 4, 2007
    1,047
    123
    44
    Home Country
    Spain Spain
    This also happens if the videofiles are stored in DVD. Is it possible to disable this red colour?
    Thanks
     

    tranquil

    Portal Pro
    September 18, 2008
    110
    2
    Tel Aviv
    Home Country
    Israel Israel
    i think that red also indicated that the episode doesn't exists.

    i like to see the whole series seasons even if i don't have them (flag the "show only local epiodes"),
    so i can choose to d/l it with torrent or see if i have a missing file or check out the next air time for an episode.

    so again, red doesn't mean a problem always, right?
     

    n4orcer

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • May 5, 2008
    116
    26
    Sweden
    Home Country
    Sweden Sweden
    I'm having the same problem.

    All my newly imported series/episodes shows up properly in the config, with thumbnail and everything but in MP (Regardless of Skin) they are red and none of the Seasons/Episodes show up. I only get an empty screen like the author of this thread.

    The weird thing is that series that worked before do not work now and all files are stored localy on the same computer and MP can access the files properly.

    Im running the latest build of the plugin (12april) and MP 1.0.1.

    Any ideas?
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Hello, I read some previous posts but I didn't understand if someone did it or worked on it. I'd like to ask you if there will be the chance to interface the MP-TV series plugin with TMDB also. I don't say to eliminate the chance to keep data from TVDB, but at least the option to choose to switch to TMDB or (why not?) other sources.
    Hello, I read some previous posts but I didn't understand if someone did it or worked on it. I'd like to ask you if there will be...
    Hello, I read some previous posts but I didn't understand if someone did it or worked on it. I'd like to ask you if there will be...
    Replies
    0
    Views
    616
    So not 100% sure if this is a MyTVSeries or FanArt issue, but the episode thumbnails always revert to the series default after restart. If you go to an episode and open the options and pick choose artwork then choose episode thumbnail it shows the correct thumbnail and says it is remote. Click on it and it goes local instantly and...
    So not 100% sure if this is a MyTVSeries or FanArt issue, but the episode thumbnails always revert to the series default after...
    So not 100% sure if this is a MyTVSeries or FanArt issue, but the episode thumbnails always revert to the series default after...
    Replies
    0
    Views
    436
    You can always try, select any window, turn off the Media Portal, change the ID of the selected one to the desired one (plugin) and check.
    You can always try, select any window, turn off the Media Portal, change the ID of the selected one to the desired one (plugin) and...
    I don't have a TV card in my HTPC setup, so I really only use plugins that browse and show media files, like MP TV-Series, Moving...
    Replies
    5
    Views
    1K
    Sorry for too little information. When I tried to create the debug log, it didn't work. I don't know why. I could not play a video to record this. Suddenly I couldn't access the disc menus with the internal blu-ray player either. Since I didn't want to try any longer, I loaded an old image from drive C. After that everything worked...
    Sorry for too little information. When I tried to create the debug log, it didn't work. I don't know why. I could not play a video...
    The automatic refresh rate changeover suddenly stopped working for me. Everything worked perfectly the whole time. I didn't change...
    Replies
    2
    Views
    148
    Just those I attached. I messed about with task priorities MP/TV-Server/SQL-Server and the issue changed to the skin.. I would do something, but it would be 10's of seconds before the action happened. Doing an Alt-Tab would flush the actions. Too weird lol!! So, with some flak from the family, I had to give in. I just did a...
    Just those I attached. I messed about with task priorities MP/TV-Server/SQL-Server and the issue changed to the skin.. I would do...
    So, this one has me quite stumped. Have tried ) and a few things - driver updates, kicking the box, threatening it with a static...
    Replies
    8
    Views
    323
    Top Bottom