WIN7 und MPhook

Discussion in 'Hardware' started by hundesohn, December 29, 2009.

  1. hundesohn

    hundesohn New Member

    Joined:
    April 1, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Tag und hallo,

    und zwar ist folgendes problem aufgetreten.
    habe auf einen selbstbau pc windows 7 und mediaportal installiert. soweit so gut. (auf diesem rechner lief bis vor kurzem xp und mediaportal)
    aber: früher (bei xp) reichte es aus, die mphook.exe in den autostartordner zu legen und schon konnte ich über meine mce remote und dem grünen button mediaportal aus dem laufenden windows heraus starten.
    leider ist dies bei win7 nicht mehr der fall.
    starte ich mp von hand (mit der maus) steuert die remote genau wie früher.

    gibt es lösungen oder muß ich mp jetzt mit windows starten lassen?

    danke
    hundesohn

    okay, hat sich erledigt. dies hat mir geholfen: http://www.rhysjones.id.au/index.ph...portal&catid=35:installation-manual&Itemid=55


     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!