x264 stuttering with SAF 4.00 stable

TheMerovingian

MP Donator
  • Premium Supporter
  • September 18, 2004
    324
    18
    Kaufbaire
    Country flag
    MediaPortal Version: latest
    MediaPortal Skin: Black Glass
    Windows Version: Windows 7 Prof 32bit
    CPU Type: Athlon X2 6000+
    HDD: Hitachi HDS722580VLAT20, Seagate ST3200827AS
    Memory: A-Data 2x2048MB DDR2-800 CL4
    Motherboard: Asus M3A78-T
    Video Card: Gainward HD 4850
    Video Card Driver: latest
    Sound Card: X-Fi Fatal1ty FPS
    Sound Card AC3:
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: Hauppauge PVR150 MCE
    1. TV Card Type: analog
    1. TV Card Driver: 2.0.48.25037
    2. TV Card: Hauppauge Nova-T-lite
    2. TV Card Type: DVB-T
    2. TV Card Driver: 3.11.26108.0
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: Microsoft
    MPEG2 Audio Codec: MPA
    h.264 Video Codec: Microsoft
    Satelite/CableTV Provider:
    HTPC Case:
    Cooling: Thermalright XP-120 mit Papst 4412F/2GL, Zalman NB-47J Southbridge (aktiv gekühlt)
    Power Supply: Seasonic S12-380
    Remote: MCE V2
    TV: Samsung LE32R81B
    TV - HTPC Connection: DVI-> HDMI

    Hi I do have a recording from onlinetvrecorder.com which is compressed with x264.
    It stutters massively with divx (now uninstalled) and with SAF (ffdshow).
    Can you help me by having a look into my log files??


    hmm, sorry trying mpc as decoder and now it seems to be working flawlessly..
    :D
     
    Top Bottom