XMLTV plugin doesn't import automatically (1 Viewer)

emphatic

Design Group
  • Team MediaPortal
  • August 25, 2006
    3,734
    1,194
    Alingsås
    Home Country
    Sweden Sweden
    TV-Server Version:
    MediaPortal Version:
    MediaPortal Skin:
    Windows Version:
    CPU Type:
    HDD:
    Memory:
    Motherboard:
    Video Card:
    Video Card Driver:
    Sound Card:
    Sound Card AC3:
    Sound Card Driver:
    1. TV Card:
    1. TV Card Type:
    1. TV Card Driver:
    2. TV Card:
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec:
    MPEG2 Audio Codec:
    h.264 Video Codec:
    Satelite/CableTV Provider:
    HTPC Case:
    Cooling:
    Power Supply:
    Remote:
    TV:
    TV - HTPC Connection:

    Is this a known issue?

    I've set the xmltv plugin to import when a new file is detected, but the plugin either
    a) fails to see that the file has changed
    b) or just doesn't import anyway

    If I run the TV Service configuration and run the "import now" it works without any problems. I've even added a scheduled service that removes the tvguide.xml before creating a new one, to see if this works, but alas, no.

    I'll post logs, but which ones do you need? What other information would be of help? It's a very sad feeling, starting the tv guide inside MediaPortal and seeing no listings. :(

    Emph
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom