Xtreme is hanging on launch (1 Viewer)

TeMorituri

Portal Member
April 19, 2009
33
8
Country flag
Hi my HTPC shut down improperly and now I cannot launch Mediaportal using the Xtreme skin. It gets through "starting plugins" then shows a half screen saying that fanart is loading.I can direct it to change to "classic" home screen but in any case mptv series and moving pictures plug ins wont run citing " incorrect skin".
I have tried uninstalling Xtreme and reinstalling and I have updated to 1.26 pre release. Mediaportal will run using Titan and PureVision...just not with Xtreme

Is there an easy answer in my logs to this ? Something I just need to delete in the Xtreme skins folder to reset it ?

Oops ..dammit I have posted in the wrong area of the forum..sorry
 

Attachments

  • MediaPortalLogs_23_09_20__20_02.zip
    1.7 MB · Views: 0
Last edited:

catavolt

Design Group Manager
  • Team MediaPortal
  • August 13, 2007
    13,446
    9,694
    Lanzarote
    Home Country
    Germany Germany
    Country flag
    Unfortunately Xtreme skin is really outdated, and there is no support to adapt the relevant skin files for e.g. MovingPictures or TVSeries to the latest changes of these plugins.

    Gesendet von meinem CMR-W09 mit Tapatalk
     

    ajs

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • February 29, 2008
    13,974
    8,530
    Kyiv
    Home Country
    Ukraine Ukraine
    Country flag
    Is there an easy answer in my logs to this ?
    In log i see:
    Code:
    [2020-09-23 20:02:22,055] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - GUIFontManager: SafeDispose()
    [2020-09-23 20:02:22,055] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - TextureManager: Dispose()
    [2020-09-23 20:02:22,055] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - TexturePacker:Dispose()
    [2020-09-23 20:02:22,071] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - GraphicContext: init volume handler
    [2020-09-23 20:02:22,071] [Log    ] [MPMain   ] [DEBUG] - GUIFontManager SetDeviceNull()
    [2020-09-23 20:02:22,055] [Log    ] [MPMain   ] [INFO ] - Main: MediaPortal SetProcessDPIAware 1
    [2020-09-23 20:02:22,071] [Log    ] [MPMain   ] [WARN ] - Main: MediaPortal is already running
    It looks like at this point the Media Portal is already running and therefore does not let the second entity run. :whistle:
    Something I just need to delete in the Xtreme skins folder to reset it ?
    You need to see in Task Manager if Mediaportal is running. If you have to remove it from the processes. Delete all log files and cache skins. Run Mediaportal and wait, then close Mediaportal and check if it is still in the processes if you have to delete and collect the first batch of logs. :coffee:
    Reboot the computer, if Mediaportal starts automatically at startup, then wait for the boot, if there is an error again, close Mediaportal , check if it is not left in the processes, if it remains to delete and build the second batch of logs. :coffee:
    Both stacks of logs are attached to the message here. :)
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Just for your information: couldn't find the ns*.tmp file...
    Just for your information: couldn't find the ns*.tmp file...
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
    Replies
    39
    Views
    2K
    Hallo, Since the update to MP1 27 pre, the refresh rate display no longer works correctly. The font is too small and illegible. The display can be reached with "Shift, 1". Andreas
    Hallo, Since the update to MP1 27 pre, the refresh rate display no longer works correctly. The font is too small and illegible. The...
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
    Replies
    2
    Views
    1K
    It's very strange, but you can see that it happens. The logic of NSIS is a complete mystery. :)
    It's very strange, but you can see that it happens. The logic of NSIS is a complete mystery. :)
    We have just released MediaPortal 1.28 Summer Breeze Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5053] - TV framerate is not...
    Replies
    12
    Views
    1K
    1.4.x - Themes: BasicHome, Clear Art's support for Titan, Weather icon on screen, bugfixes and more. -- WBR, ajs :):whistle::coffee:
    1.4.x - Themes: BasicHome, Clear Art's support for Titan, Weather icon on screen, bugfixes and more. -- WBR, ajs :):whistle::coffee:
    When I start the Trakt-plugin from the plugin menu I get a black screen and the error "Invalid or missing file:". Yep, that's the...
    Replies
    8
    Views
    714
    We have just released MediaPortal 1.27 Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5050] - GUIHome should not be copied next to the mediaportal executable [MP1-5051] - Music Playback fails with ReplayGain enabled and no ReplayGain Information in song [MP1-5053] - TV framerate is not parsed from tsbuffer Since Pre-Release ...
    We have just released MediaPortal 1.27 Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5050] - GUIHome should not be copied next to...
    We have just released MediaPortal 1.27 Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5050] - GUIHome should not be copied next to...
    Replies
    0
    Views
    2K
    Top Bottom