E
Reaction score
15
Reactions
15

Latest activity Postings About

    • E
      enchant replied to the thread Videos very slow to start.
      Once I get back home, I'll try that. Thanks!
    • E
      enchant replied to the thread Videos very slow to start.
      I did try doing that, but for MP to use that skin, you have to select that from the list within the config program, and if it's not installed normally, that isn't in the list. When I first tried...
    • E
      enchant replied to the thread Videos very slow to start.
      TL;DR: After the reinstall, I was able to properly display videos just fine. But can't get my preferred skin to work, so I'm abandoning Win11 and I'm sticking with my old computer - for now...
    • E
      enchant replied to the thread Videos very slow to start.
      Well that's a little embarrassing. Such an obvious thing to try. Don't know why I didn't think of that. After doing the original install, I renamed those directories to Team Mediaportal - orig...
    • E
      enchant replied to the thread Videos very slow to start.
      Thanks for that info. I followed the directions and when in MP, started up a video. After 60 seconds passed, the following error box popped up: Unable to play: Cheers S02E04 [...] Video codec...
    • E
      enchant replied to the thread Videos very slow to start.
      I've done some looking around, but I can't find any instructions of where the logs are. I did find one link, but it just took me to the main page of the mediaportal wiki.
    • E
      My mini computer HTPC was doing a fine job running mediaportal, but the internal fan is starting to get very loud. I'd like to simply replace the fan, but I don't think that it's the sort of...
    • E
      I've done a few MP1 installs in the past and haven't had a problem, so I didn't expect one today. I just purchased a mini PC with Win11 installed. I downloaded and tried installing Mediaportal...
  • Loading…
  • Loading…
Top Bottom