application re running after being used with mediaportal and then closing mediaportal

Discussion in 'MultiShortcut' started by locka, August 14, 2013.

  1. locka

    locka Portal Member

    Joined:
    February 26, 2008
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Windows 7 64 bit
    Mediaportal 1.3 (Titan theme)
    multishortcut 2.4


    I am using multishortcut to run my juekbox program from with in mediaportal called silverjuke. I'm able to set it up to work and add the required arguments to point it to the database. However it loads and closes fine if then go out of medaiportal it loads up again. It also does the same if I just selected the link in mediaportal and then close mediaportal so does not even have to be running to happen

    does anyone have any ideas why this is doing that


     
    Last edited: August 14, 2013
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!