Default Wide theme startup

Discussion in '1.7.0 Pre Release' started by FantomFan, February 21, 2014.

  1. FantomFan

    FantomFan Portal Member

    Joined:
    June 26, 2008
    Messages:
    35
    Likes Received:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +13 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Show System Specs
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. elliottmc
    • Premium Supporter

    elliottmc Retired Team Member

    Joined:
    August 7, 2005
    Messages:
    14,927
    Likes Received:
    4,011
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, UK
    Ratings:
    +5,503 / 13
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Looks okay to me.

    Didn't we have a setting to automatically resize the window to the skin size? That seems to have disappeared (or at least I can't find it).

    We really could use the logs and some screenshots with 1.7.0. Don't forget to include full logs, including MediaPortal.xml, as this will contain config info,
     
  4. BassFan

    BassFan Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    ?
    why then the top Button half covered with the menu?
    that Looks not Ok.

    greets
     
  5. FantomFan

    FantomFan Portal Member

    Joined:
    June 26, 2008
    Messages:
    35
    Likes Received:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +13 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Show System Specs
  6. elliottmc
    • Premium Supporter

    elliottmc Retired Team Member

    Joined:
    August 7, 2005
    Messages:
    14,927
    Likes Received:
    4,011
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, UK
    Ratings:
    +5,503 / 13
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    As in, when I try it on my system it looks ok.
    07-43-20.png
     
  7. BassFan

    BassFan Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    yes same by me MP 1.7 , Win7
    -----------------------------------------
    Win 8.1 Problem ?

    greets
     
  8. FantomFan

    FantomFan Portal Member

    Joined:
    June 26, 2008
    Messages:
    35
    Likes Received:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +13 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Show System Specs
  9. FantomFan

    FantomFan Portal Member

    Joined:
    June 26, 2008
    Messages:
    35
    Likes Received:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +13 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Show System Specs
    As a temporary workaround I have installed WinSize2
    http://winsize2.sourceforge.net/en/index.html

    Unzipped and ran WinSize2_Update as an Administrator
    Set Mediaportal as I wanted
    Pressed Ctrl Alt Z
    waited for some message boxes to disappear
    Pressed Ctrl Alt Z three times
    Checked the boxes on the Special tab next to the words Start WinSize2
    Clicked OK

    And the next time Mediaportal started the window opened as I had set it.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!