[TV] - EPG in TV OSD

Discussion in 'Improvement Suggestions' started by Edalex, October 19, 2014.

  1. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,908
    Likes Received:
    713
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,229 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Hi guys!
    I'm absolutely in favor how my STB shows EPG in fullscreen TV.
    I'll try to describe.
    If you press "Info" button you will see current program for current channel like we have in MP Info menu.
    But if you press "Right" it'll show you next program for current channel and its details. By clicking OK you can set notification/record it.
    That's not all. You can press "Up" and "Down" buttons also and you will see current program for next/previous channels. Click OK and you could switch to them.
    This method of browsing EPG looks like the least invasive one and I use only it and never standart EPG screen.
    I'd like to see this stuff in MP. :)
    Yeah, I know current miniEPG could do smth similar but anyways :)
    Thanks!


     
    Last edited: October 19, 2014
    • Like Like x 5
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. regeszter
    • Premium Supporter

    regeszter Retired Team Member

    Joined:
    October 29, 2005
    Messages:
    5,335
    Likes Received:
    2,863
    Ratings:
    +5,152 / 18
    Home Country:
    Hungary Hungary
    It seems to easy to code it but we have to wait the TVE3.5 because of code freeze.
     
  4. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,908
    Likes Received:
    713
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,229 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Yeah, it loooks easy to code even for me :)
     
    • Like Like x 1
  5. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,908
    Likes Received:
    713
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,229 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Btw, as i remember any feature could be implemented if it has both tve 3 and tve 3.5 branches. But since it's tv plugin and tve 3.5 have no tv plugin in mp1 i think it could be coded now
     
  6. regeszter
    • Premium Supporter

    regeszter Retired Team Member

    Joined:
    October 29, 2005
    Messages:
    5,335
    Likes Received:
    2,863
    Ratings:
    +5,152 / 18
    Home Country:
    Hungary Hungary
    Only for bugfix. I have some not released TVE feature because of code freeze. (example PIN protection for TV groups)

    The TV plugin is part of the TVE so it is in code freeze too.

    But I call @mm1352000 to discuss this feature before you start work.
     
  7. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,908
    Likes Received:
    713
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,229 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Nah, I dont want to start coding yet because of many other mp projects. I just shared the idea
     
  8. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,908
    Likes Received:
    713
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,229 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    I wonder if displaying mediainfo in tv osd got so big attention and gone live so soon maybe this feature coukd be implemented, right @regeszter? :D
     
  9. regeszter
    • Premium Supporter

    regeszter Retired Team Member

    Joined:
    October 29, 2005
    Messages:
    5,335
    Likes Received:
    2,863
    Ratings:
    +5,152 / 18
    Home Country:
    Hungary Hungary
  10. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,908
    Likes Received:
    713
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,229 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    My personal request is 1.3.0 bins since i cant compile c++ :(
     
  11. regeszter
    • Premium Supporter

    regeszter Retired Team Member

    Joined:
    October 29, 2005
    Messages:
    5,335
    Likes Received:
    2,863
    Ratings:
    +5,152 / 18
    Home Country:
    Hungary Hungary
    What is the problem with your setup? The 1.3.0 is very-very old.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!