[solved] - Fanart Handler dont show fanarts after MP Start | Page 6

Discussion in 'Fanart Handler' started by Henric-a, June 11, 2016.

  1. atlantic
    • Premium Supporter

    atlantic MP Donator

    Joined:
    January 9, 2008
    Messages:
    436
    Likes Received:
    62
    Gender:
    Male
    Location:
    Rennes
    Ratings:
    +106 / 1
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Here the latest logs.
    For information, I use now the basichome.xml original, not the debug version.


     
    • Thank You! Thank You! x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,583
    Likes Received:
    2,623
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,569 / 29
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    It no longer needed. :)
     
  4. Imzadi
    • Premium Supporter

    Imzadi MP Donator

    Joined:
    June 18, 2008
    Messages:
    224
    Likes Received:
    20
    Gender:
    Female
    Location:
    Aachen
    Ratings:
    +26 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Well, this is strange. After using the beta the problem was solved. Today I updated to 1.16. Pre Release and the problem was back. I updated the fanart handler manually to FanartHandler 4.0.2.240 via Extension manager and still no change. So I replaced the FanartHandler.dll with the beta and it's working again.
     
    • Funny Funny x 1
  5. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,583
    Likes Received:
    2,623
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,569 / 29
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    I'll try to make the release today. Or tomorrow. I gather with the new libraries from 1.16 Pre.
     
  6. Henric-a

    Henric-a Portal Pro

    Joined:
    November 11, 2009
    Messages:
    227
    Likes Received:
    10
    Ratings:
    +10 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Just updated MP to 1.16 pre and after that FH to 4.0.2.240 and got the same problem again. Also have to use the new beta from page 5 to get it to work. Is the new beta file released in the 4.0.2.240 release?

    forgot the most important thing, to say THANK YOU :)
     
  7. Henric-a

    Henric-a Portal Pro

    Joined:
    November 11, 2009
    Messages:
    227
    Likes Received:
    10
    Ratings:
    +10 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    How can i edit a post, forgot the most important thing, to say THANK YOU :)

    DELETE THIS POST PLS
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!