General audio renderer selection (1 Viewer)

mmesh

MP Donator
  • Premium Supporter
  • December 10, 2004
    65
    3
    Zagreb
    Home Country
    Croatia Croatia
    It would be nice to have option in general configuration section to choose which sound card is the default one for audio output.
    It would be most applicable to those which have more than one audio card in their non-HTPC dedicated PC - like I do :)
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Hi CyberSimian, Thanks for the reply and suggestion. I had looked for some kind of hardware solution (unsuccessfully) and your suggestion looks promising. However since posting the questionI have realised that MP itself provides a solution! Powerscheduler in Expert Settings mode provides an override function to put Windows into...
    Hi CyberSimian, Thanks for the reply and suggestion. I had looked for some kind of hardware solution (unsuccessfully) and your...
    I think this is a variation on other questions about audio output and setup. I specifically want to have my MP sound output over...
    Replies
    2
    Views
    742
    For me it is not momentary i.e.when I press play/pause or stop the red dot appears and stays there and presumably has scheduled a recording, pressing either button again turns the red dot off and cancels the recording. I did not try with the number buttons, I am running MP 1.29.
    For me it is not momentary i.e.when I press play/pause or stop the red dot appears and stays there and presumably has scheduled a...
    I recollect someone else reporting this problem, but I cannot now find the relevant post. In this thread I want describe the...
    Replies
    15
    Views
    3K
    Then you didn’t use Nereus Skin in MP2. tMM does a great job in combination with MP2 it’s the best, if you ask me.
    Then you didn’t use Nereus Skin in MP2. tMM does a great job in combination with MP2 it’s the best, if you ask me.
    I have been a relatively happy user of MP1 for quite a while. My setup is a dedicated HTPC connected to my TV, a TV capture device...
    Replies
    8
    Views
    2K
    Hi @azzuro, I don’t know what was wrong with loading onto my new HTPC. After many days of trying to get MePo to work, I’m afraid I gave up and jumped ship to Kodi - which worked first time without problems. After 10 years with Mediaportal, it was a huge shame to leave but I couldn’t get it to work at all with my new PC with integrated...
    Hi @azzuro, I don’t know what was wrong with loading onto my new HTPC. After many days of trying to get MePo to work, I’m afraid I...
    Hi, I've been using MediaPortal 1 for many years on an HTPC with a graphics card, but since switching to a Dell Optiplex 5080 with...
    Replies
    20
    Views
    2K
    Well, your issue is really weird. Normally, battery should be OK but, who know ? And, if you have something like that : It could be interesting to see if your battery give 3 Volts. Also, if, after 3 days (for example) if you can start your PC manually and, go into the BIOS, motherboard BIOS time could be a good indicator.
    Well, your issue is really weird. Normally, battery should be OK but, who know ? And, if you have something like that : It could...
    I have been using MediaPortal 1.x (currently 1.30) since 2013 on a Zotac ZBOX ID83 (Intel I3, Windows 7 now Windows 10). I record...
    Replies
    4
    Views
    908
    Top Bottom