IMDb+ not working (1 Viewer)

Dr Forinor

Portal Pro
December 21, 2015
180
26
38
United Kingdom United Kingdom
Country flag
I tried to install it first but I got an error saying Moving Pictures isn't installed but them it went on to finish installation regardless. I uninstalled IMDb+, installed Moving Pictures and then installed IMDb+ and it then installed without any errors.

However, when I go to the Plugins section and then click on IMDb+, I get the following screen and I am unable to do anything other than "Alt F4" MePo1.

How can I fix this please?
 

Attachments

mantec

Portal Member
January 25, 2008
36
9
United States of America United States of America
I tried to install it first but I got an error saying Moving Pictures isn't installed but them it went on to finish installation regardless. I uninstalled IMDb+, installed Moving Pictures and then installed IMDb+ and it then installed without any errors.

However, when I go to the Plugins section and then click on IMDb+, I get the following screen and I am unable to do anything other than "Alt F4" MePo1.

How can I fix this please?
Try copying the IMDB+.xml file from "C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\skin\DefaultWide HD\imdb+.xml" to your titan skin directory.
 

Dr Forinor

Portal Pro
December 21, 2015
180
26
38
United Kingdom United Kingdom
Country flag
[DOUBLEPOST=1451489481][/DOUBLEPOST]I have one in my Titan directory o_O:confused:
 
Last edited:

Dr Forinor

Portal Pro
December 21, 2015
180
26
38
United Kingdom United Kingdom
Country flag
Ok my fault, it wasn't there. I copied it but it doesn't display properly using the Titan skin when copied from the DefaultWide folder :(

Is it possible someone can upload their .xml file so I can place it in the Titan folder?
 

Dr Forinor

Portal Pro
December 21, 2015
180
26
38
United Kingdom United Kingdom
Country flag
Or perhaps guide me as to how I can edit it, and what exactly I need to edit?
 

mantec

Portal Member
January 25, 2008
36
9
United States of America United States of America
Ok my fault, it wasn't there. I copied it but it doesn't display properly using the Titan skin when copied from the DefaultWide folder :(

Is it possible someone can upload their .xml file so I can place it in the Titan folder?
This one works in titan, but I'am still using version 1.10 of Mediaportal. Hope it works for you.
 

Attachments

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

OP Similar threads Forum Replies Date
B Overhaul IMDb+ rating system IMDb+ 5
RoChess IMDb tt-ID expansion Moving Pictures 11
D Ripped movies not importing unless IMDB code is included in folder name General 4
fredco IMDb+ wants Dutch titles! IMDb+ 0
W [solved] MP 1.20 Video IMDB no showing plot General Support 129
Terra IMDB Scraper issue? HTML Tags in results Moving Pictures 2
M [solved] IMDB script broken again General Support 67
M TV Server Preview Window is blank, sounds works Television (MyTV frontend and TV-Server) 3
C Hauppauge HVR-1265 -- does it work with MP1? MediaPortal 1 Talk 1
Rob Hexenmeister ITV Player still not working for me OnlineVideos 2
V Do you have to have a smart tv for it to work? Newcomers Forum 4
M [solved] WTV Files does not play on client, MPEG files works well General 1
D Does Schedules Direct work with mp 1.24? General Support 3
J [solved] Blu-ray disc playback does not work. Bugreports 13
P MP2: US user, OTA - can NOT get SchedulesDirect plugin to work on MP1 or MP2 --> how do I get OTA schedule? General 5
ratata [solved] Can't get two virtual IPTV cards to work side by side... General Support 6
S TV-Server MP1 - Automatic search doesn't work Installation, configuration support 2
T [solved] Green Button start MP not working....but box ticked in config. General Support 1
mickb [solved] Mediaportal Stops working General Support 5
C Importer works super slow My TVSeries 5
D [solved] Movie artwork download stopped working Submit: Bug Reports 9
A 1.24.0 CD art grabber not working in Shares view 1.24 Pre Release 17
RoChess Random GPU crash leads to MePo restart, but works fine afterwards MediaPortal 1 14
Dark Eyes Updated to Windows 10, now TVServer won't work Installation, configuration support 1
D [solved] EPG Buddy for MP2 - Does it work? General 5
Similar threads

























Top Bottom