Keine SD Sender mehr wie Pro 7, SAT 1 RTL

Discussion in 'Allgemeines Support- und Diskussionsforum' started by Wurlitzer, October 22, 2019.

  1. Wurlitzer

    Wurlitzer Portal Member

    Joined:
    October 30, 2008
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hallo,
    ich bin heute von Mediaportal 1 auf Mediaportal 2 umgezogen.
    Leider werden keine NICHT-HD bei Pro /, oder auch RTL gefunden.
    Habe schon mehrfachen Scan-Lauf laufen lassen.
    Mit MP! hatte ich dahingehende keine Probleme.....
    Bin etwas ratlos und kurz davor wieder auf MP1 zu wechseln.
    Ich nutze Digital Devices Cine S2 und die TBA 6981 S2 Karten.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. HTPCSourcer
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    HTPCSourcer MP2 Product Manager

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    10,746
    Likes Received:
    1,125
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2,408 / 22
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Es gibt hier keinen Unterschied zwischen MP1 und MP2. Wenn du auf MP1 Sender findest, wirst du sie auch bei MP2 haben.

    Was passiert denn, wenn du z. B.nur einen einzelnen Transponder scannst, z. B. 12544.75 MHz, 22000H ?

    Übrigens: das Scannen kannst du dir sparen, wenn du deine Sender aus dem MP1-Server exportierst und dann in MP2 wieder einliest. Dann hast du auch alle deine Kanalgruppen.
     
  4. Godspeed

    Godspeed Portal Pro

    Joined:
    September 5, 2008
    Messages:
    289
    Likes Received:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +14 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Export und Import der Sender ist generell zu empfehlen. Nur ist vorsicht geboten, wenn neben SAT auch IP-Fernsehen nutzt. Da werden beim Import die gleichlautenden Programme zu einem zusammengefasst und das parallele schauen funktioniert nicht mehr.
     
  5. Wurlitzer

    Wurlitzer Portal Member

    Joined:
    October 30, 2008
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Ich kann machen was ich will, ich finde keine SD Kanäle.
    Wie scanne ich denn einen einzelnen TRansponder?
     
  6. HTPCSourcer
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    HTPCSourcer MP2 Product Manager

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    10,746
    Likes Received:
    1,125
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2,408 / 22
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!