LogoManager 1.0.0.1 [23-11-2015] | Page 75

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by Edalex, May 31, 2013.

  1. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,898
    Likes Received:
    709
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,223 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Something wrong with config/updating config.
    Could you try to delete LogoManager.config file in \ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal folder?


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. zunixnuz

    zunixnuz Portal Pro

    Joined:
    December 23, 2007
    Messages:
    291
    Likes Received:
    48
    Ratings:
    +52 / 0
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    I have tried that, but now i am not able to select a language specific logo pack. No more packs are listed now!?
     
  4. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,898
    Likes Received:
    709
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,223 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Are you sure you have latest plugin?
    Actual plugin should autodownload packs settings from https://app.assembla.com/spaces/med...er/LogoManager/LogoManager.config?_format=raw
    Do you have access to this file?

    Отправлено с моего Redmi 3S через Tapatalk
     
  5. zunixnuz

    zunixnuz Portal Pro

    Joined:
    December 23, 2007
    Messages:
    291
    Likes Received:
    48
    Ratings:
    +52 / 0
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    If the latest one is 1.0.0.1... yes!
    Yes, i just used that file and now i am able to select the packs again, but grabbing is still not working...
    Mediaportal is able to connect to the internet (e.g. Webradio is working). I have also tried to disable the firewall but no change...
    LogoManager was always working well on my machine but today i wanted to grabb new logos and now it seems that the plugin is not able to connect to the server.
    I am not shure when the last succesfull grab was, but i think 2-3 weeks ago i had no problems.
    I have also uninstalled and installed the plugin, but nothing changed.
     
  6. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,898
    Likes Received:
    709
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,223 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Well, something has changed if plugin stopped working. Just need to find out what

    Отправлено с моего Redmi 3S через Tapatalk
     
  7. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,583
    Likes Received:
    447
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +672 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    I too have a problem with this
    Not sure if it's relevant but 2 things happened recently:
    1. MS update for .Net (see below)
    2. BIOS battery failed so the time setting on the PC was way out after reboot
    ------------------------------------------------
    2018-01 Security and Quality Rollup for .NET Framework 3.5.1, 4.5.2, 4.6, 4.6.1, 4.6.2, 4.7, 4.7.1 on Windows 7 (KB4055532)

    Installation date: ‎19/‎01/‎2018 07:03

    Installation status: Successful

    Update type: Important

    A security issue has been identified in a Microsoft software product that could affect your system. You can help protect your system by installing this update from Microsoft. For a complete listing of the issues that are included in this update, see the associated Microsoft Knowledge Base article. After you install this update, you may have to restart your system.

    More information:
    http://support.microsoft.com/kb/4055532

    Help and Support:
    http://support.microsoft.com
    ------------------------------------------------
    Disabled the plugin and MP is working fine...
     
  8. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,898
    Likes Received:
    709
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,223 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    I see possible reasons for the problem but I can't see description of the problem :oops:
     
  9. zunixnuz

    zunixnuz Portal Pro

    Joined:
    December 23, 2007
    Messages:
    291
    Likes Received:
    48
    Ratings:
    +52 / 0
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    It is a dedicated HTPC machine...
    The only things which could change anything are Win10 updates and maybe driver updates (n)
    I am still thinking about followin log entry
    Code (Text):
    1. [2018-01-27 11:16:54,147] [Error  ] [MPMain   ] [ERROR] - LogoManager: Error while updating package settings: Die zugrunde liegende Verbindung wurde geschlossen: Unerwarteter Fehler beim Senden..
    What could happen that only LogoManager has an "unexpected transmitting error"...? (n)
     
  10. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,898
    Likes Received:
    709
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,223 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    @Vasilich maybe you have better thoughts than me...

    Отправлено с моего Redmi 3S через Tapatalk
     
  11. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,583
    Likes Received:
    447
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +672 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    There's me thinking you are clairvoyant ;)
    Code (Text):
    1. [2018-01-27 19:00:52,020] [Error  ] [MPMain   ] [ERROR] - LogoManager: Error while updating package settings: The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send.
    MP starts, but then crashes with a fatal exception after a few seconds.
     

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!