LogoManager 1.0.0.1 [23-11-2015] | Page 76

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by Edalex, May 31, 2013.

  1. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,898
    Likes Received:
    709
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,223 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Ok, I could reproduce this error once I setted autoupdate of config to true. I'll let you know when I'll fix it
    UPD. Some SSL issues I believe...


     
    Last edited: January 28, 2018
    • Thank You! Thank You! x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,898
    Likes Received:
    709
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,223 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    @SpudR @zunixnuz Could you test attached dll+config?
    Ofc backup original dll and config before replacing.
     

    Attached Files:

    • Thank You! Thank You! x 9
  4. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,583
    Likes Received:
    447
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +672 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    That looks to have fixed it for me - MP running fine with the plugin enabled.
    Well Done :)
     
    • Like Like x 1
  5. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,898
    Likes Received:
    709
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,223 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Thx!
    Did you test plugin itself?
     
  6. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,583
    Likes Received:
    447
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +672 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    No, Looks like the effin TV signal isn't coming through to the box and it's stair rods out there at the moment...
    I'll try to fix when I've got a moment...
     
  7. zunixnuz

    zunixnuz Portal Pro

    Joined:
    December 23, 2007
    Messages:
    291
    Likes Received:
    48
    Ratings:
    +52 / 0
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    Yes, now it is working! Thank you very much!
     
    • Like Like x 1
  8. tklon

    tklon Portal Pro

    Joined:
    September 3, 2004
    Messages:
    353
    Likes Received:
    3
    Location:
    Germany
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Thank you. LogoManager works again for me.
     
    • Like Like x 1
  9. steven123

    steven123 Portal Member

    Joined:
    January 1, 2014
    Messages:
    13
    Likes Received:
    4
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    I was having an issue with Logo Manager as well. It just kept saying 0 logos generated, 0 channels in group. I used the zip file you provided above and now it is working fine. Thanks very much
     
    • Like Like x 1
  10. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,583
    Likes Received:
    447
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +672 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    Time to push this to the MPEI?
     
  11. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,898
    Likes Received:
    709
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,223 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Yeah, probably. I'll discuss with @Vasilich first

    Отправлено с моего Redmi 3S через Tapatalk
     
    • Thank You! Thank You! x 2

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!