LogoManager 1.0.0.1 [23-11-2015] | Page 83

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by Edalex, May 31, 2013.

  1. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,897
    Likes Received:
    708
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,222 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Hi, full MediaPortal.log, please



    Отправлено с моего Redmi 3S через Tapatalk
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. harryzwo

    harryzwo Portal Pro

    Joined:
    July 25, 2006
    Messages:
    687
    Likes Received:
    33
    Ratings:
    +63 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    sorry here the logs
     

    Attached Files:

    • Like Like x 1
  4. Jasmeet_181

    Jasmeet_181 Portal Pro

    Joined:
    September 5, 2007
    Messages:
    352
    Likes Received:
    124
    Ratings:
    +272 / 0
    Home Country:
    England England
    Have you installed the patch for v1.0.0.1?

    LogoManager 1.0.0.1 is available from - https://app.assembla.com/spaces/med...oManager/LogoManager.1.0.0.1.mpe1?_format=raw

    It also requires a patch, available in this post - LogoManager 1.0.0.1 [23-11-2015]
    • LogoManager.config file goes in C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal
    • LogoManager.dll goes in C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal\plugins\Windows
    Optionally, for more recent changes to German logos, try the file from this post - [MP LogoManager] Logo Pack Deutschland/Österreich (TV/Radio)
     
    • Like Like x 1
  5. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,897
    Likes Received:
    708
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,222 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Also Mediaportal.log was not informative :-( It has last 30 seconds of Mp's run. I can't even say which version of plugin is installed. If Jasmeet's tips wouldn't help I suggest to run MP, wait a little and close MP so we will have all info.

    Отправлено с моего Redmi 3S через Tapatalk
     
  6. harryzwo

    harryzwo Portal Pro

    Joined:
    July 25, 2006
    Messages:
    687
    Likes Received:
    33
    Ratings:
    +63 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    LogoManager 1.0.0.1 with Patch i could start Download but after serveral minutes it hangs. Then i canceled MP.
     

    Attached Files:

  7. Jasmeet_181

    Jasmeet_181 Portal Pro

    Joined:
    September 5, 2007
    Messages:
    352
    Likes Received:
    124
    Ratings:
    +272 / 0
    Home Country:
    England England
    It's timing out when downloading logos from Assembla now, I've seen similar behaviour recently. Can you try with the optional update, if you choose either the Deutsches Dunkel or Licht Pack it downloads the logos from GitHub instead, which works better in my experience.
     
    Last edited: April 5, 2019
  8. harryzwo

    harryzwo Portal Pro

    Joined:
    July 25, 2006
    Messages:
    687
    Likes Received:
    33
    Ratings:
    +63 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    optional Update does it!!
     
    • Like Like x 1
  9. Jasmeet_181

    Jasmeet_181 Portal Pro

    Joined:
    September 5, 2007
    Messages:
    352
    Likes Received:
    124
    Ratings:
    +272 / 0
    Home Country:
    England England
    Assembla seems to be working better today but eventually gets stuck in large groups (the operation has timed out). This time I changed SupportsLastModified to false and it completed. Switching back to true, it eventually timed out again.
     
    • Like Like x 2
    • Informative Informative x 1
  10. steven123

    steven123 Portal Member

    Joined:
    January 1, 2014
    Messages:
    12
    Likes Received:
    4
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Don't know if this helps anyone, but I was having problems with logo manager generating logos as well. I had tried installing the update files, but that wasn't working. I found out in the end the solution was to delete the previously generated logos in windows explorer. This fixed it.
     
    • Like Like x 1
  11. Jasmeet_181

    Jasmeet_181 Portal Pro

    Joined:
    September 5, 2007
    Messages:
    352
    Likes Received:
    124
    Ratings:
    +272 / 0
    Home Country:
    England England
    It sounds like the same cause, deleting your existing logos means there's no last modified time to compare. The file I asked harryzwo to use would only affect the newer German and Nordic packs because they're on another host provider that doesn't used last-modified headers in the same way and so were set not to use it. I'll update that file to set all packages to false.

    Edit - Done: https://raw.githubusercontent.com/Jasmeet181/mediaportal-de-logos/master/LogoManager.config
     
    Last edited: May 11, 2019
    • Like Like x 2
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!