Lost connection to TV-Server (1 Viewer)

badboyxx

Portal Pro
June 15, 2012
701
93
Germany Germany
Country flag
Since a few days when I start MP I have always no connection to TV-Server (see attachement). In TV-Server-config appears the IP adress and in MP the computer name. I don't think that I have a network problem. In debug mode I get the same error. It doesn't matter which skin I choose, the same error appears. The weird thing is that all the channels are working fine in TV-Server config and in MP not. I don't know which logs are needed, please tell me and I will upload them.
 

Attachments

Last edited:

mm1352000

Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 1, 2008
    21,571
    8,218
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    Hello badboyxx

    I don't know which logs are needed, please tell me and I will upload them.
    It is really simple: all log files are always required! ;)
    Please use the watchdog/debug mode to reproduce the problem and post full log files. If your system specs are out of date (ie. not using single-seat anymore), please grab the logs from the server as well.

    mm
     

    mm1352000

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 1, 2008
    21,571
    8,218
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    Thanks (y)
    [2013-12-03 07:08:27,527] [Error ] [TvClient-TvHome: HeartBeat transmitter thread] [ERROR] - Unable to create/modify gentle.config Das Stammelement ist nicht vorhanden., bei System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e)
    bei System.Xml.XmlTextReaderImpl.ThrowWithoutLineInfo(String res)
    bei System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent()
    bei System.Xml.XmlTextReaderImpl.Read()
    bei System.Xml.XmlLoader.Load(XmlDocument doc, XmlReader reader, Boolean preserveWhitespace)
    bei System.Xml.XmlDocument.Load(XmlReader reader)
    bei System.Xml.XmlDocument.Load(String filename)
    bei TvPlugin.ChannelNavigator.SetupDatabaseConnection()
    Please delete your gentle.config file in c:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\ - it is totally borked. Probably caused by a dirty shutdown or unexpected power loss.

    mm
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    T [solved] Coming from WMC and completely lost General 6
    T Moving Pictures...seem to have 'lost' ability to display Movie info. (eg Resolution/Audio) Moving Pictures 2
    K MP2 - V2.1 [MP2-763] Interface configuration for RTSP streaming server lost on every restart Older releases 6
    M MovingPictures: Hang at retrieving details (connection fails) ? Moving Pictures 23
    R Connection (api) problems with thetvdb.com General 3
    I [solved] Connection to TV Server MySQL General Support 8
    F After resume, TV Server connection screen is shown General Support 4
    W Setup data connection - mySQL connection failed Installation, configuration support 1
    markthenewf HDHR connect not located General 2
    D MPTvScheduler - Can't Connect WebService and Mobile Access 1
    T TV Series - can't connect to http://thetvdb.com/api General Support 4
    B 'Successful' install of MP2.2.2 on W8.1 - but can't connect to sql db General 1
    Steve.Rayner61 Online Videos - Automatic Updates fails 'Automatic update disabled. Check your internet connection' OnlineVideos 10
    B [solved] Client server connection not working with new install General 2
    P MP2 - V2.1 Bug - Onlinevideos U.S. Amazon Prime Fails to Connect Older releases 5
    L config M3u to connect Installation, configuration support 0
    L Disconnected? How do I connect? Newcomers Forum 3
    M Cannot connect after W10 update General Support 5
    catalpa ...immer mal wird der Server abgekoppelt :( Allgemeines Support- und Diskussionsforum 0
    A Keine Verbindung mit Kodi auf Server Allgemeines Support- und Diskussionsforum 11
    CyberSimian Unhandled exception in TV Server TV-Server 0
    Grisu002 Failed to startup - TV Server funktioniert nicht Allgemeines Support- und Diskussionsforum 0
    ajs [WiP] 5030: Add UHD Thumb size to TV Server MediaPortal 1 0
    toricred [solved] Configuring TV Server to use NAS General 1
    T Client / Server slow channel-to-channel change (zapping) General Support 1
    Similar threads

























    Top Bottom