[Pending] - Move "TV Server Lost Connection" Popup to NotificationBar

Discussion in 'Submit: code patches (MediaPortal/TV-Server/etc.)' started by Edalex, August 24, 2012.

  1. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,908
    Likes Received:
    713
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,229 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Hi all!
    I hate this "Tv server lost connection" dialog/ If something wrong with tvservice you'll have to dismiss this notification many-many times.
    So my proposal is to move this notification to NotificationBar plugin if it's installed and enabled.
    I forgot how to create one patch from multiple files so there's two patches sorry
    To test this you should install NotificationBar plugin and use supported skin (DefaultWide I suppose)
    Some feedback please :)


     

    Attached Files:

    Last edited: August 24, 2012
    • Like Like x 3
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. IchBinsShort

    IchBinsShort Portal Pro

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    682
    Likes Received:
    52
    Ratings:
    +54 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    This would be very nice
     
  4. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,908
    Likes Received:
    713
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,229 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Thanks. Tesl dll attached to first post if you want to try yourself
    Don't forget to backup original TVPlugin.dll file ;)
     
  5. bartmanson
    • Premium Supporter

    bartmanson MP Donator

    Joined:
    December 28, 2004
    Messages:
    127
    Likes Received:
    23
    Location:
    Nuremberg
    Ratings:
    +45 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi Edalex,

    I agree with you that it is annoying when the dialog appears many times. My idea - at least for single seat systems - was that the dialog could ask if the MP client should try to restart the tv server and reconnect to it afterwards, because I think that this message appears when tv server has crashed or is not responding. Do you think that this would be possible?

    Best regards
    BartManson
     
  6. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,908
    Likes Received:
    713
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,229 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Who knows :)
    I didn't look at tvserver code so I have no idea if it's possible to reastar service from remote pc like you can do it entering tvserver config.
    My patch is temporal solution. Generally no disconnection should happen. :)
     
  7. Fabijan

    Fabijan New Member

    Joined:
    April 28, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Zagreb, Croatia
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Croatia Croatia
    Any news on this patch?
    Today I've dismissed this message over 20 times in a row, before killing MP in task manager. Yes, I know TV service is off - I turned it off - I don't need to be reminded about it over and over again :)
     
  8. powermarcel10
    • Premium Supporter

    powermarcel10 Retired Team Member

    Joined:
    November 30, 2010
    Messages:
    2,839
    Likes Received:
    789
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Callcenter Agent
    Location:
    Groningen
    Ratings:
    +1,028 / 4
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
  9. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,908
    Likes Received:
    713
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,229 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    If I was on 1.3.0 final I could propably build patched dll for you but I'm still on RC.
    And this patch will help only with NotificationBar installed. It is not dismissing then. It is showing them in Notification area.
     
  10. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,521
    Likes Received:
    2,566
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,251 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
  11. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,521
    Likes Received:
    2,566
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,251 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!