MP 2.2.3 spielt nur manche Sender (1 Viewer)

mp2-ulrich

Portal Member
May 4, 2018
11
1
Germany Germany
Country flag
MP 2.2.3 spielt nur manche Sender.
Es kommen keine Fehlermeldungen - bei der Selektion fängt auch keine 'Eieruhr' an zu laufen.
Neuinstallation schon zweimal gemacht - vorher alle Referenzen gelöscht inkl. aller
Einträge in der Registry.
 

Attachments

morpheus_xx

Lead Dev MP2
  • Team MediaPortal
  • March 24, 2007
    11,482
    7,015
    Germany Germany
    Country flag
    I've seen errors in the log files:
    [2020-08-03 09:34:33,051] [44910642] [42 ] [INFO ] - GetAvailableCardsForChannel: find card for channel zdf_neo HD
    [2020-08-03 09:34:33,054] [44910645] [42 ] [INFO ] - GetAvailableCardsForChannel: got 1 tuning details for zdf_neo HD
    [2020-08-03 09:34:33,055] [44910646] [42 ] [INFO ] - GetAvailableCardsForChannel: channel #1 DVBS:tv:ZDFvision zdf_neo HD Freq:11362000 ONID:1 TSID:1011 SID:11130 PMT:0x189C FTA:True LCN:10000 SymbolRate:22000 Modulation:Mod8Psk Polarisation:LinearH InnerFecRate:Rate2_3 DisEqc:None band:Universal Pilot:On RollOff:ThirtyFive
    [2020-08-03 09:34:33,056] [44910647] [42 ] [INFO ] - CanCardTuneChannel: card:1 type:RadioWebStream cannot tune to channel
    [2020-08-03 09:34:33,056] [44910647] [42 ] [INFO ] - CanCardTuneChannel: card:2 type:DvbIP cannot tune to channel
    [2020-08-03 09:34:33,057] [44910648] [42 ] [INFO ] - CanCardTuneChannel: card:3 type:DvbS channel not mapped
    [2020-08-03 09:34:33,058] [44910649] [42 ] [INFO ] - CanCardTuneChannel: card:4 type:DvbS channel not mapped
    [2020-08-03 09:34:33,059] [44910651] [42 ] [INFO ] - GetAvailableCardsForChannel: found 0 card(s) for channel

    it looks like the channel zdf_neo HD is not mapped to you DVB-S card.

    Please check the TV configuration, "TV Channels" -> "TV Mapping" and select your DVB-S cards. Then map all channels from left list to card by ">>" button.
     

    mp2-ulrich

    Portal Member
    May 4, 2018
    11
    1
    Germany Germany
    Country flag
    Thank you for your fast reply.
    My error.
    Mixed the failing channels with the related HD - channels.
    It works now.
    Have a good day.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom