1.24.0 MP config goes very small and unreadable if called from MP with F2 (1 Viewer)

alexdepalma

MP Donator
  • Premium Supporter
  • January 31, 2008
    540
    493
    Spain Spain
    Country flag
    How to reproduce;
    First, seems to be a problem with windows size font. I have 4K and 250% size. If I open MPConfig from icon "all" is fine (later another small failure) but if I call MPconfig from Mediaportal, with F2 key, then it goes to a very small font size.

    Another problem with font size is that music database scraper within MP config also changes the windows size to an unreadable size. In my videos, searching for new titles does the same.
     

    Attachments

    Users who are viewing this thread

    Similar threads
    OP Title Forum Replies Date
    M MediaPortal2 TV Config Error on Install (0x80004005) General 7
    framug [Approved] Fix Irtrans config bug Submit: code patches (MediaPortal/TV-Server/etc.) 4
    T [solved] Green Button start MP not working....but box ticked in config. General Support 1
    D [solved] Changed username in Win10, now TV Server config crashes on fresh install Installation, configuration support 1
    badboyxx TV card is listed as unknown in TV-server config General 4
    A FB funktioniert plötzlich nicht mehr korrekt Allgemeines Supportforum 0
    mrbonsen Probleme bei "Preview" in der TV Config TV / Streaming 13
    M Can't run TV config because "target machine actively refused it" General 3
    G Sauvegarder et dupliquer les configs de mp1 et mp2 sur plusieurs pc Support Général 3
    F Config starting, but not showing. Moving Pictures 2
    F Remote goes tos Media Center after Media Portal Remotes 2
    bta489 [solved] System goes to Standby during Amazon Prime Playback OnlineVideos 2
    I MP Server goes into suspend, because it doesn't detect the MP Client General Support 6
    Edwardfc [solved] Mp 2.2.1 Configuration Issues - Goes to Sleep while playing Music General 6
    P Clicking on channel in epg goes nothing General 2
    C video wont open, screen goes black and reverts to video menu General Support 3
    P Very slow start My TVSeries 2

    Similar threads

    Top Bottom