MP Crashes when install Haali Media Splitter

Discussion in 'Newcomers Forum' started by alien29, September 23, 2008.

  1. alien29

    alien29 Portal Member

    Joined:
    September 23, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Hi!

    Got a problem that drives me crazy.
    Runs Vista 64-Bit (Phenom X4 9850, 8Gb Ram, Radeon 3870X2 with catalyst 8.9)



    When i Try to play an .mkv file the screen turns black and MP Crashes and then you get back to desktop.

    Installed newest release of MP and Power DVD 8 (runs the cyberlink codecs in MP)
    Installed Haali Matroska Splitter 29.03.2008
    Installed fddshow 64-bit (tried remove this but no change).
    Tried to install fddshow 32-bit instead and run with those codecs but know change.

    If i remove Haali media splitter the screen also turns black but goes back to my movie folder again. (I know movies can't play without the Haali splitter right). But because it crashes when i install the Halli splitter i think it's have something to do with that. What am i doing wrong? PLEASE HELP!
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. alien29

    alien29 Portal Member

    Joined:
    September 23, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Dosen't anyone have a clue about this??? Have tried reinstall my computer but still same problem. Tried with an older version of Catalyst but no luck.
    The files plays fine in MPC and VLC.
     
  4. Paranoid Delusion
    • Team MediaPortal

    Paranoid Delusion Moderation Manager

    Joined:
    June 13, 2005
    Messages:
    13,062
    Likes Received:
    1,481
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electrical Engineer
    Location:
    Cheshire
    Ratings:
    +1,482 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
  5. alien29

    alien29 Portal Member

    Joined:
    September 23, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Thanks for your answer, i finally solved this yesterday. I had something to do with the ATI automatic settings in Catalyst. But now it's perfectly!
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!