MULTISHORT - Opera YES, Kylo YES, Google Chrome NO (1 Viewer)

Calsi

Portal Pro
May 4, 2013
66
6
82
Bermuda Bermuda
I have sucessfully gotton Opera 12.16 Desktop, Kylo, Netflix, and My Movies Collection to work perfectly on Multishort. My problem is that I cannot get Google Chrome to show up inside MediaPortal. When I create Google Chrome.dll it places 2 items in the MP configuration page and deletes Kylo and it does not show up in the Home Plugins page. Is this a skin issue or that Google Chrome will not work in Multishort. I also tried DeFaultwide and Chrome still doesn't show up.
I'm using MP 1.3 / Titan Skin/ Basic Home.
Any ideas on this one?.
Thanks.
 

graemef

Portal Pro
November 28, 2004
128
4
50
Perth
Hi there, I am trying to launch chrome using multishortcut. I get chrome to launch, but the focus immediately changes back to MP. It works fine for iexplorer and some other apps, just not chrome. I am running MP 1.8.0, windows 7, chrome 40.0.2214
thanks
 

Spragleknas

Administrator
  • Team MediaPortal
  • December 21, 2005
    9,473
    1,822
    Located
    Norway Norway
    Country flag
    Hm.. Long time since I've actually used it, so can't help more. Perhaps if you provide MP logs.
     

    graemef

    Portal Pro
    November 28, 2004
    128
    4
    50
    Perth
    Thanks for the help, I am not going this way any more. I was trying to get STAN (the new VoD service in Australia) going, but have decided it is not worth it at the moment.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom