No Response from Home Page (1 Viewer)

Rovies

New Member
February 20, 2020
2
0
South Africa South Africa
Country flag
Hi. I am a first time user of MP1. My home page has the following tabs : Plugins/Settings/Videos/Music/Pictures. I can click on any one of them, and get no response except the home page again.(Q1)

I am running Windows10 Enterprise 64 bit, and all my movies, photos and tv series are on a 5 bay NAS device.
I can't enter hardware details as your web page is not working right now. But my setup is an Intel Core i5 3GHz with 6GB ram. I have a 200GB SD drive with 170Gb free. This PC has only one function, and that is to play media files which are on the NAS device. So no other apps can interfere with the PC operation

MediaPortal was quite happy with entering the NAS device as \\NASDevice\HDMovies\HDMovies1 ... thru .. HDMovies7. (there are 7 folders containing movies). In the configurator, I have entered each of the 7 lines as "Movies" in the "name" column in video folders, and these all appear in the video database as separate lines.
"Pictures' are in one folder on the NAS, and "TV Series" are in \\NASDevice\TVSeries\SeriesName\Season\Episode. There are 3 series at the moment.

I have installed the MP-TV plugin, and at one stage I could see the "TV" tab on the home page, but this has disappeared now.(Q2)

At one stage in the installation I could see the Movie titles, and a fanart picture within the home page, but there was to text movie summary (Q3). I can see the text summary in the editor.
I have refreshed the movie database a few times in the configurator, and I think it may have become confused.

(Q4) How do I create a separate "Movies" folder outside of the "Videos" tab on the home page.

I hope that you can help me with these 4 questions. I will attempt to attach the logs
Regards
 

Attachments

ajs

Development Group
  • Team MediaPortal
  • February 29, 2008
    12,074
    6,861
    Kyiv
    Ukraine Ukraine
    Country flag
    My home page has the following tabs : Plugins/Settings/Videos/Music/Pictures. I can click on any one of them, and get no response except the home page again.(Q1)
    Yo use Basic Home page or Classic Home page? Home Screen
    MediaPortal was quite happy with entering the NAS device as \\NASDevice\HDMovies\HDMovies1 ... thru .. HDMovies7. (there are 7 folders containing movies). In the configurator, I have entered each of the 7 lines as "Movies" in the "name" column in video folders, and these all appear in the video database as separate lines.
    You can switch MyVideo to Database view - Database Views
    I have installed the MP-TV plugin, and at one stage I could see the "TV" tab on the home page, but this has disappeared now.(Q2)
    If you do not use Media Portal to watch TV, then you do not need it. If you are using it, check if the TV plug-in is enabled in the settings and whether it is displayed on the home screen. - Plugin Config
    At one stage in the installation I could see the Movie titles, and a fanart picture within the home page, but there was to text movie summary (Q3). I can see the text summary in the editor.
    Did you see this in the picture during installation or in the forum? Or was it in your Media Portal?
    I have refreshed the movie database a few times in the configurator, and I think it may have become confused.
    No display of additional information depends on the settings, skins, and plugins.
    (Q4) How do I create a separate "Movies" folder outside of the "Videos" tab on the home page.
    Install an additional movie plugin, remove all movie folders from the standard plugin (leave only the video), and add movie folders to another plugin. Or split videos and movies into categories in the standard Video plug-in (there will be one item in the home screen).
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom