OnlineVideos 2.3.1.0 [2017/05/15] | Page 31

Discussion in 'OnlineVideos' started by offbyone, March 26, 2015.

  1. offbyone
    • Team MediaPortal

    offbyone Development Group

    Joined:
    April 26, 2008
    Messages:
    3,981
    Likes Received:
    2,704
    Gender:
    Male
    Location:
    Stuttgart
    Ratings:
    +3,303 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    @morpheus_xx :
    I pushed a new branch based on latest master:
    https://github.com/offbyoneBB/mp-onlinevideos2/tree/Test_OV_Dependency



    Simple change:
    I removed the MediaPortal.Common depedency from the Wrapper Project (using OnlineVideos project instead). Can you check if my changes still work for you? This would be a first step to get it also running in MP1 or the Standalone.
     
    • Like Like x 3
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. morpheus_xx
    • Team MediaPortal

    morpheus_xx Lead Dev MP2

    Joined:
    March 24, 2007
    Messages:
    10,905
    Likes Received:
    4,701
    Ratings:
    +6,738 / 11
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I just have tried it. Unfortunately the folder lookup doesn't work in this place. OnlineVideos.OnlineVideoSettings.Instance.DllsDir is null, so the data folder is not used.

    Any idea, if there is some initialization missing? Or a problem with AppDomains?
     
  4. offbyone
    • Team MediaPortal

    offbyone Development Group

    Joined:
    April 26, 2008
    Messages:
    3,981
    Likes Received:
    2,704
    Gender:
    Male
    Location:
    Stuttgart
    Ratings:
    +3,303 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hm, it is set in the plugin state tracker - so earliest possible. And playback does not happen from the other AppDomain. At least not from the one OV opens. Can you debug, set a break point and check what AppDomain.Current is when the filter is initialized?
     
  5. morpheus_xx
    • Team MediaPortal

    morpheus_xx Lead Dev MP2

    Joined:
    March 24, 2007
    Messages:
    10,905
    Likes Received:
    4,701
    Ratings:
    +6,738 / 11
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    It looks like this:
    upload_2016-12-18_12-43-17.png

    The Instance.DllsDir can't be evaluated in debugger, so I did a step over to see the combined path. There is the base path missing.
     
  6. offbyone
    • Team MediaPortal

    offbyone Development Group

    Joined:
    April 26, 2008
    Messages:
    3,981
    Likes Received:
    2,704
    Gender:
    Male
    Location:
    Stuttgart
    Ratings:
    +3,303 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Fixed the problem and pushed the branch, so you can try again ;)
     
    • Like Like x 1
    • Thank You! Thank You! x 1
  7. morpheus_xx
    • Team MediaPortal

    morpheus_xx Lead Dev MP2

    Joined:
    March 24, 2007
    Messages:
    10,905
    Likes Received:
    4,701
    Ratings:
    +6,738 / 11
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Tested and working. So obvious but overseen :whistle:

    I squashed all commits and force-pushed them. I think it's fine to merge this into master as well. I'd also like to merge the "InputStream.Adaptive" to be up to date.
     
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
  8. _Spiff_

    _Spiff_ New Member

    Joined:
    September 10, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Thank you for a great plugin!

    I have a problem that are a bit annoying, sometimes after doing an "Automatic update" when entering the Online Videos plugin it ask me for the administrator password. Is there any way to configure things so I do not need to enter the password each time the webpages needs to be updated without running as an administrator?

    I am running MP 1.15.0 and Online Videos 2.2.0 as an standard user on Windows 10 Pro.

    I would really appreciate help on this one!
     
  9. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,755
    Likes Received:
    710
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,058 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    You should make C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal\plugins\Windows\OnlineVideos writable for all users (or at least the user that runs mediaportal)
     
    • Add to Wiki! Add to Wiki! x 1
  10. _Spiff_

    _Spiff_ New Member

    Joined:
    September 10, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Thank you very much for your fast reply!
     
  11. wouter1971
    • Premium Supporter

    wouter1971 MP Donator

    Joined:
    November 19, 2008
    Messages:
    911
    Likes Received:
    106
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Security Officer
    Location:
    Purmerend, Holland
    Ratings:
    +143 / 6
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Any update planned for this plug-in? It's getting an exclamation mark on install of pre-release 1.16
     
    • Agree Agree x 3
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!