OnlineVideos 2.3.1.0 [2017/05/15] | Page 42

Discussion in 'OnlineVideos' started by offbyone, March 26, 2015.

  1. Pledget

    Pledget Portal Member

    Joined:
    April 2, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +3 / 0
    Home Country:
    Great Britain (UK) Great Britain (UK)
    Hi morpheus_xx and freuli

    I have the problem with Amazon Prime in online videos with the spinning cursor. When you say "Amazon should work again now" and freuli says testing and works well...

    How do I get hold of the fix? I'm currently running OLV 2.3.1 and the issue persists in that version for me. Is there a Beta/Nightly that I should be using? Do I have to enter my credentials again? I can't see a second request for my credentials and even if I type them in whilst the video starts playing it makes no difference.

    When setting debug mode through ieexplor.exe.config, the browser window appears, logs me on and starts playing the video fine but quits after ~10 seconds. If I switch off debug mode I simply get full screen spinning cursor and then the quits.

    Just in case I've attached a short MP log and the OnlineVideos.WebAutomation.Browser-DEBUG.log



    Thanks in advance for any pointers you can give me.

    David
     

    Attached Files:

  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. wjw

    wjw Portal Pro

    Joined:
    July 13, 2008
    Messages:
    320
    Likes Received:
    20
    Ratings:
    +34 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    I'm glad I'm not the only one! It's definitely not a login issue - every time I try I check the log file and can see that login was successful.
     
  4. joecrow
    • Team MediaPortal

    joecrow Test Group

    Joined:
    August 9, 2012
    Messages:
    1,415
    Likes Received:
    684
    Ratings:
    +1,151 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I regard Online Videos as one of the jewels in MPs crown, its ability to view my native language content in the country where I'm living is very important for me.(y) Over the years I have noted considerable improvements in reliability however I still have MP1 crashing on occasions or much worse hanging (requiring Task Manager to close MP) when trying to play something that subsequently plays fine on a retry.:(
    Is there anything that could be done to improve error handling and or improve reliability? Is there any settings that I can change that might help?
     
  5. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,755
    Likes Received:
    710
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,058 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    You could try posting logfiles of a crashed/hung session), perhaps someone will see something suspicious
     
    • Like Like x 1
  6. joecrow
    • Team MediaPortal

    joecrow Test Group

    Joined:
    August 9, 2012
    Messages:
    1,415
    Likes Received:
    684
    Ratings:
    +1,151 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    In fact since changing the provider of my VPN service I have seen a dramatic improvement in the reliability of OV so it looks like my problems were probably associated with connectivity, having said that it I still believe the ability of OV to recover and handle errors elegantly may still be in doubt.

    On a different subject:-

    It appears the UK 4od link does not work and possibly has not for years (User reports) and there is nothing at all listed for Channel 5:(. The UK broadcasters Channel 4 and Channel 5 both have websites that feature catchup content that can be viewed via a browser and for Channel 4 also live content.
    Is there anyone who could take a look at adding/fixing this? Sorry I would love to have a go but it is all gobblygook to me.
    @Brownard, @SilentBob maybe?????;)
     
  7. Brownard
    • Team MediaPortal

    Brownard Development Group

    Joined:
    March 21, 2007
    Messages:
    1,899
    Likes Received:
    772
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,302 / 1
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Both of these encrypt their content so are unplayable in MP. They could probably be made to work using the browser player (similar to how Netflix is implemented) but unfortunately I don't have the time at the moment to do it.
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  8. joecrow
    • Team MediaPortal

    joecrow Test Group

    Joined:
    August 9, 2012
    Messages:
    1,415
    Likes Received:
    684
    Ratings:
    +1,151 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Seems like something was wrong with the update this evening (see screenshot OLV1) following a restart a manual update attempt went without error but subsequently I noticed I am no longer seeing program information for selected channels, see screenshot OLV2, note this is not just for the BBC but everything. Similar problem on my HTPC, i.e. problem with the update then missing info.
    Logs attached see today 22:30 onwards
    . olv1.jpg olv2.jpg
     

    Attached Files:

  9. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,755
    Likes Received:
    710
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,058 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    hm, at first glance I don't see anything suspicious in the logs...
    Perhaps a network hickup?
     
  10. joecrow
    • Team MediaPortal

    joecrow Test Group

    Joined:
    August 9, 2012
    Messages:
    1,415
    Likes Received:
    684
    Ratings:
    +1,151 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Did you see this?
    [08-08 22:38:21,564] [OVAutoUpdate] [INFO ] Local 'OnlineVideos.Sites.corporategadfly.dll' was compiled later that online version - skipping download
    [08-08 22:38:21,566] [OVAutoUpdate] [INFO ] Local 'OnlineVideos.Sites.hioctane.dll' was compiled later that online version - skipping download
    [08-08 22:38:21,569] [OVAutoUpdate] [INFO ] Local 'OnlineVideos.Sites.MrP.dll' was compiled later that online version - skipping download

    As of this morning an auto and manual update seemed to go OK (nothing at all in the logs:unsure:) BUT the program info is still missing.:(
     
  11. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,755
    Likes Received:
    710
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,058 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Yes I did see that, but couldn't explain it...
    And program info: perhaps the site has changed and it doesn't find the program infos?
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!