[Approved] Patch allow to set prerecordinterval by user for video thumbs (1 Viewer)

regeszter

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • October 29, 2005
    5,335
    4,954
    Hungary Hungary
    Hi,

    this is a small patch for allow user to set the prerecordinterval (in minutes) (or just set an interval) in configuration.exe instead of the hardcoded value. The ffmpeg will made the picture from movie start+this value. If the movie smaller than this value, MP will be use 5 sec (still hardcoded) as fallback.

    The binaries made from latest master (1.4pre release).

    configuration.PNG
     

    Attachments

    Last edited by a moderator:

    megahorst

    Super User
  • Team MediaPortal
  • Super User
  • July 8, 2006
    879
    259
    Germany Germany
    Country flag
    Great idea.

    The value is measured in seconds or minutes? (perhaps you should ad this info to the GUI)
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,447
    10,273
    France
    France France
    Country flag
    Hi,

    You sure '(aOmitCredits)' is not used anymore ? (i remember that it was used for TV Side but like now TV handle is own thumbnail generation maybe it's ok)
    Can you confirm it ?
    Thanks :)
     

    regeszter

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • October 29, 2005
    5,335
    4,954
    Hungary Hungary
    I not sure only hope. ;) The part of the thumbnail generation source code litle bit mess. I will debug it.
     

    regeszter

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • October 29, 2005
    5,335
    4,954
    Hungary Hungary
    as I see the TV server uses TvEngine3\TVLibrary\TvThumbnails\VideoThumbCreator.cs for thumbnail generation.
     

    regeszter

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • October 29, 2005
    5,335
    4,954
    Hungary Hungary
    Yes, it will be include in 1.5. So I think, the rejected is not the best tag for this thread.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    N [Approved] [MP2-198-200] Playlist handling patches Submit: Code Patches 4
    BlueMax1916 [no Bug] Windows 10 1803 January Patch -> H.265 videos without video output MediaPortal 2 6
    O General Merging various patches into TVE3 TV Engine 21
    emphatic Allow remote control mapping of all plugins Improvement Suggestions 0
    N [Finished] [MP2-806] Playing a recorded radio program does not show screen to allow skipping forward, etc MediaPortal 2 141
    R MediaPortal will not allow windows shortcut keys to work OffTopic 0
    P Mediaportal does not allow my TV tuner to enter low power state General Support 1
    B [MP2-745] Allow direct navigation to specified media item/filter Archive 7
    da3dsoul [Request] An MVP Plugin example for custom settings in MP2 Plugin Development 2
    M.Hulot MP plays in Internal Blu-ray-Player-mode always first audio stream not the one I chosen in settings General Support 1
    R Correct setting for recordings on shared folder General 0
    J New computer with win10 and how will i set Mediaportal up ? Newcomers Forum 55
    M [fixed] [MP2-831] 12h time format shown in TV Guide with Swedish language settings Submit: Bug Reports 27
    joEhSuper Backup Setting - ErrorBackupFolder TV-Server 9
    Rob Hexenmeister [solved] Customising Fanart Handler settings Fanart Handler 3
    joecrow AMD Radeon Settings app. won't start after hibernation. General Support 0
    L [solved] Modifying programmed recording after setting it General 0
    B [solved] How to manually set MAC of TV Server for WOL Installation, configuration support 2
    X MadVR Settings Video & DVD 2
    J Resume from Standby Last Module TV Showing TV Server Settings Television (MyTV frontend and TV-Server) 2
    D Correct wake-on-lan settings General 3
    G MP Crashed during setting up recording. Newcomers Forum 1
    cbr954rr Overtake/overwrite settings for all clients Feature Requests 0
    cbr954rr Same settings on all Clients? General 6
    framug 1.22.0 BasicHome Editor settings for DefaultWide HD skin not kept when update 1.22 3
    Similar threads

























    Top Bottom