please rename the "removed" tag in the deploy tool

Discussion in 'Deploytool pre RC3 version' started by level20peon, July 18, 2008.

  1. level20peon
    • Premium Supporter

    level20peon MP Donator

    Joined:
    January 4, 2007
    Messages:
    1,082
    Likes Received:
    100
    Location:
    Aachen
    Ratings:
    +100 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Deploy tool says that a "Very old MP/TV-Engine installation" was / is "removed" even on a machine which never had any kind of MediaPortal installation.
    I suggest (in fact infinityloop dropped this line in IRC ;)) to rename the "removed" tag into "not present" because it is more accurate plus some unexperienced users might thing something like "What the heck, this thing deleted something without asking me!".




    -level20peon
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!