[solved] - Small patch to allow channel selection outside of current group | Page 2

Discussion in 'Submit: code patches (MediaPortal/TV-Server/etc.)' started by DJBlu, June 23, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DragonQ

    DragonQ Portal Pro

    Joined:
    August 30, 2011
    Messages:
    644
    Likes Received:
    61
    Ratings:
    +74 / 2
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Seems sensible.



    DJBlu, do you include this patch in your Custom Data Grabber builds by any chance?
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. DJBlu

    DJBlu Portal Pro

    Joined:
    August 14, 2007
    Messages:
    1,670
    Likes Received:
    789
    Location:
    Llanelli
    Ratings:
    +894 / 1
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Not anymore.

    The Custom Data Grabber code includes only the code needed for the custom data features so it can be tested without any chance of other features causing issues.
     
    • Like Like x 1
  4. DragonQ

    DragonQ Portal Pro

    Joined:
    August 30, 2011
    Messages:
    644
    Likes Received:
    61
    Ratings:
    +74 / 2
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Shame. I guess I could build my own versions lol.
     
  5. cundogg

    cundogg Portal Member

    Joined:
    September 29, 2013
    Messages:
    22
    Likes Received:
    2
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +3 / 0
    Home Country:
    Ireland Ireland
    Is there any update on this? Has it been addressed in the latest version? I think its a great idea. I would like to disable the all channels group but can't as I have to manually change the group everytime I want to zap to a channel outside of the current group. Kind of inconvenient having to do this everytime. I know I could create a group of all the channels I want then use that but I like the having my groups organized into different categories when I am browsing the epg.
     
    • Agree Agree x 1
  6. elliottmc
    • Team MediaPortal

    elliottmc Retired Team Member

    Joined:
    August 7, 2005
    Messages:
    14,927
    Likes Received:
    4,011
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, UK
    Ratings:
    +5,503 / 13
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    @mbuzina - could you make a GIT branch for this? At least then we have the code stored somewhere safe and we won't forget about it.

    I am happy to test it and see if it will be safe to include in 1.8.
     
  7. regeszter
    • Team MediaPortal

    regeszter Retired Team Member

    Joined:
    October 29, 2005
    Messages:
    5,335
    Likes Received:
    2,863
    Ratings:
    +5,151 / 18
    Home Country:
    Hungary Hungary
    I think this patch is against an another user request to lock the channel groups.
     
    • Disagree Disagree x 1
  8. elliottmc
    • Team MediaPortal

    elliottmc Retired Team Member

    Joined:
    August 7, 2005
    Messages:
    14,927
    Likes Received:
    4,011
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, UK
    Ratings:
    +5,503 / 13
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Another user wants to have channel groups locked so you can't switch to a channel in a different group?

    I guess we have to decide which one wins!
     
  9. regeszter
    • Team MediaPortal

    regeszter Retired Team Member

    Joined:
    October 29, 2005
    Messages:
    5,335
    Likes Received:
    2,863
    Ratings:
    +5,151 / 18
    Home Country:
    Hungary Hungary
    If we protect a group we need to ask a pin code when the user change the group.

    Let's make a vote but both of them will be postponed to TVE3.5! ;)
     
    • Agree Agree x 2
  10. thekitehunte

    thekitehunte Portal Member

    Joined:
    December 16, 2006
    Messages:
    10
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Has there been any update on this? I use groups and they're great for normal TV watching. I've only needed the input of numbers now that I'd like to use 'Peel Smart Remote' to use my phone to scan through what's on, select a channel and have MP go directly to that. This restriction of only searching within one group prevents that working and seems an unnecessary restriction.
     
    • Agree Agree x 1
  11. Stéphane Lenclud
    • Team MediaPortal

    Stéphane Lenclud Development Group

    Joined:
    April 29, 2013
    Messages:
    2,559
    Likes Received:
    652
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,265 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I'll try and see if this bug fix can make it to MP 1.16.
     
    • Like Like x 1
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!