[no Bug] Solved after reinstall "Music hangs" (1 Viewer)

pilot_bas

MP Donator
  • Premium Supporter
  • January 16, 2011
    124
    26
    Home Country
    Norway Norway
    Hey!

    After updating from 1.2.3 to 1.3.0 I have issues with selecting a folder containing MP3 files in "music".
    When I select a random folder, MP hangs every time I try. Both in aMPed skin and Standard skin.
    The "clean" logs are attached.

    thanks!
     
    Last edited by a moderator:

    pilot_bas

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • January 16, 2011
    124
    26
    Home Country
    Norway Norway
    After clean reinstallation the problem seems to be solved.
    Still no clue why this happened...
     

    HomeY

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • February 23, 2008
    6,475
    4,645
    46
    ::1
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Country flag
    It probably had something to do with the upgrade, since your logs also show a DVBSubs2.ax error.
    Happy that you fixed it for now, so i'll set to thread to 'No BUG'.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    in some of the previous logs: [2021-10-20 19:19:48,879] [Log ] [MPMain ] [INFO ] - Main: GPU_HUNG - Error in the application. -2005530508 (Unknown) at Microsoft.DirectX.Direct3D.Device.PresentInternal(tagRECT* sourceRectangle, tagRECT* destRectangle, IntPtr overrideWindow) at Microsoft.DirectX.Direct3D.Device.Present()...
    in some of the previous logs: [2021-10-20 19:19:48,879] [Log ] [MPMain ] [INFO ] - Main: GPU_HUNG - Error in the application...
    Hi All, Hope everyone is safe & well, in these trying times. As I live in a city that has been incarcerated for rmonths, thought I...
    Replies
    2
    Views
    153
    Having used MP1 since 15 years, these epg related problems occuring after a fresh install stumble me. Needed to change a system hdd and decided it was time for a clean install anyway. Other hardware (C2D, 8 Gb ram, no tv cards - IP only) unchanged. Was running an earlier Win10 version with MP 1.24 which had been updated for years...
    Having used MP1 since 15 years, these epg related problems occuring after a fresh install stumble me. Needed to change a system...
    Having used MP1 since 15 years, these epg related problems occuring after a fresh install stumble me. Needed to change a system...
    Replies
    0
    Views
    431
    Well it's been a couple of days and we've had no more unable to play errors .
    Well it's been a couple of days and we've had no more unable to play errors .
    I've just upgraded the motherboard, CPU, ram, boot drives and PSU in my TV Server (always on), and am now having intermittent...
    Replies
    8
    Views
    1K
    Just to wrap this up I did eventually get MP2 installed, the above mentioned error was resolved once I uninstalled MP1. I then had firewall issues with MP2, the client could not see the server unless I turned the firewall off on the server, all rules seemed present and correct, so I eventually uninstalled MP2 as I needed a working...
    Just to wrap this up I did eventually get MP2 installed, the above mentioned error was resolved once I uninstalled MP1. I then had...
    I'm not quite sure what I've done, but somehow I seem to have broken our Mediaportal installation. I'm running it as a TV server...
    Replies
    6
    Views
    3K
    Just for your information: couldn't find the ns*.tmp file...
    Just for your information: couldn't find the ns*.tmp file...
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
    Replies
    39
    Views
    3K
    Top Bottom