SubCentral original thread (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.

eRJe

MP Donator
  • Premium Supporter
  • January 27, 2009
    34
    0
    Den Helder
    Netherlands Netherlands
    I am having trouble saving subtitels to the network drive where I have my series.

    I have added the server to the hosts file under ..Windows/system32/drivers/etc

    A assume that I only need to add the IP and hostname of the computer which has all the series, right?
     

    seco

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • August 7, 2007
    1,580
    1,236
    Finland Finland
    Country flag
    I am having trouble saving subtitels to the network drive where I have my series.

    I have added the server to the hosts file under ..Windows/system32/drivers/etc

    A assume that I only need to add the IP and hostname of the computer which has all the series, right?
    Without proper debug logs, network share types etc. it is impossible to say what is wrong with your setup. Please see bug report guidelines.
     

    eRJe

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • January 27, 2009
    34
    0
    Den Helder
    Netherlands Netherlands
    Hi Secco,

    Sorry about the missing logs ;-) Because the network drive is/was a known issue and I could see from my logs that it has something to do with an accessibility issue, I was just trying to get confirmed if I was using the known workaround, the right way.

    Anyway, I have attached the logs.

    Thanks!
    Robbert
     

    Quantor

    Portal Pro
    February 9, 2013
    113
    12
    49
    Bad Kreuznach
    Germany Germany
    Installer is not running through in cause of a change in the skin-engine between 1.3 beta and 1.3 RC...

    Any chance to install it manually somehow ?
     

    HomeY

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • February 23, 2008
    6,465
    4,631
    45
    ::1
    Netherlands Netherlands
    Country flag
    Installer is not running through in cause of a change in the skin-engine between 1.3 beta and 1.3 RC...

    Any chance to install it manually somehow ?
    Working fine here on 1.3 RC/Final.
    Skin-engine changes don't affect the installation of an .mpe1 file.
     

    seco

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • August 7, 2007
    1,580
    1,236
    Finland Finland
    Country flag
    I can confirm that SubCentral 1.2.0 installs fine on MP 1.3.0 RC.

    Also I am able to configure the plugin & use it normally.
     

    chewbacca

    Portal Member
    August 12, 2009
    31
    1
    France France
    Is there a version for 1.3.0 final ? Subcentral 1.2.0 doesn't seems to be.
     
    Status
    Not open for further replies.

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    fischy667 Subcentral and MP 1.23 SubCentral 49
    Patrik-See Hauppauge Original Fernbedienung Allgemeines Support- und Diskussionsforum 11
    ajs [Action Required] MP 1.25 Final Release thread MediaPortal 1 503
    ajs [Action Required] MP 1.26 Pre Release thread MediaPortal 1 32
    ajs [Action Required] MP 1.25 Pre Release thread MediaPortal 1 515
    ajs [Action Required] MP 1.24 Final Release thread MediaPortal 1 37
    azzuro [Action Required] MP 1.24 Pre Release thread MediaPortal 1 207
    azzuro [Action Required] MP 1.23 Final Release thread MediaPortal 1 58
    ge2301 Discussion Thread Nereus 11
    ge2301 General Thread Nereus 2
    ajs [Action Required] 1.23 Pre-Release thread MediaPortal 1 276
    ajs [Action Required] MP 1.22 Final Release thread MediaPortal 1 83
    ajs [Action Required] 1.22 Pre-Release thread MediaPortal 1 210
    O [Action Required] MP 1.21 Final Release thread MediaPortal 1 84
    regeszter [Action Required] 1.21 Pre-Release thread MediaPortal 1 136
    D Obligatory noob thread - first impressions and gripes Newcomers Forum 19
    doskabouter Notification mail for new posts on watched threads Website/Forum/Wiki Feedback 5
    regeszter [Action Required] MP 1.20 Final Release thread MediaPortal 1 43
    breese Forum Ad blocking screen and will not allow access to upper Post New Thread Website/Forum/Wiki Feedback 4
    Top Bottom