TV Servers returning 'No Signal' on fresh install (1 Viewer)

Richardbstard

Portal Member
July 22, 2016
9
0
48
Australia Australia
I have just reinstalled Mediaportal on a freshly reinstalled Windows 7 machine and I cannot get the live TV function to work.
I am using a Winfast DTV 2000 DS Plus dual DVB-TV Card.
The tuner works perfectly with the packaged 'Winfast' software but returns 'no signal' Mediaportal no matter how much I tinker with the settings in the TV Server Configuration Tool.
I cannot find an answer on any forums or on the TV server setup pages so any help would be greatly appreciated - thanks!
 

Owlsroost

Development Group
  • Team MediaPortal
  • October 28, 2008
    5,540
    5,038
    Cambridge
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    You should post this question in this section of the forum - Installation, configuration support - and also attach some logs from TV Server.

    Make sure that the 'Winfast' software is not running in the background - MP TV Server needs exclusive access to the TV card.
     

    Richardbstard

    Portal Member
    July 22, 2016
    9
    0
    48
    Australia Australia
    Thanks for your response. I have tried switching off the Winfast software to no avail..
    I have attached what is hopefully the correct log file.
     

    Attachments

    Owlsroost

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • October 28, 2008
    5,540
    5,038
    Cambridge
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    I have also tried finding the logs you mentioned,
    They are in C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\log (zip up the folder), or you can use the MediaPortal WatchDog tool from the Windows Start menu to collect and zip them up to a file on your desktop.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    M 1.25.0 Tv Server Configuration Italian Dvb-t2 test channel preview error Television (MyTV frontend and TV-Server) 2
    M TV Server Preview Window is blank, sounds works Television (MyTV frontend and TV-Server) 3
    catalpa ...immer mal wird der Server abgekoppelt :( Allgemeines Support- und Diskussionsforum 0
    A Keine Verbindung mit Kodi auf Server Allgemeines Support- und Diskussionsforum 11
    CyberSimian Unhandled exception in TV Server TV-Server 0
    Grisu002 Failed to startup - TV Server funktioniert nicht Allgemeines Support- und Diskussionsforum 0
    ajs [WiP] 5030: Add UHD Thumb size to TV Server MediaPortal 1 0
    toricred [solved] Configuring TV Server to use NAS General 5
    T Client / Server slow channel-to-channel change (zapping) General Support 1
    T Server / client channel logo location Installation, configuration support 6
    framug [solved] Some changes/fix in MP1 configuration client and server Submit: code patches (MediaPortal/TV-Server/etc.) 14
    S TV-Server MP1 - Automatic search doesn't work Installation, configuration support 2
    M TV Server can't tune to some DVB-S multiplexes while other software can General 0
    J TV Server setup question Newcomers Forum 0
    D [solved] Changed username in Win10, now TV Server config crashes on fresh install Installation, configuration support 1
    I [solved] Connection to TV Server MySQL General Support 8
    mrmojo666 [Tv Server Plugin ]Direct Show Video Control Plugin 0.0.0.1 for Hauppauge PVR cards MediaPortal 1 Plugins 0
    F After resume, TV Server connection screen is shown General Support 4
    R TV server crash with WintTV quadHD General 0
    R MP Server und Fileshare Einsteigerforum 4
    R [further infos missing] some movies freezing evry seconds Submit: Bug Reports 9
    I MP Server goes into suspend, because it doesn't detect the MP Client General Support 6
    S software to send analog to iptv server OffTopic 11
    geeky_herman Recent server upheaval with thegamesdb.net My Emulators 0
    Lehmden [WiP] [MP2-824] DLNA Server functionality MediaPortal 2 27
    Similar threads

























    Top Bottom