Webepg not working

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by dazpp, March 21, 2017.

  1. dazpp

    dazpp Portal Pro

    Joined:
    December 6, 2007
    Messages:
    56
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +5 / 5
    I reinstalled my mediabox and now I want WebEPGto grab the information.
    I have mapped the channels to grabbers and set up a schedule for it.
    After save I push Grab and all that happens is "Loading configuration"
    After looking at the logs I have an error log saying
    In SetupTV-Error.log this shows
    Code (Text):
    1.  
    2. [2017-03-21 22:48:31,769] [Log    ] [WebEPGImporter] [ERROR] - plugin:webepg import failed
    3. [2017-03-21 22:48:31,785] [Log    ] [WebEPGImporter] [ERROR] - Exception   :System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    4.    at MediaPortal.Utils.Time.BasicTime.ParseTimeString(String strTime)
    5.    at MediaPortal.Utils.Time.TimeRange..ctor(String start, String end)
    6.    at MediaPortal.EPG.WebEPG.Import()
    7.    at TvEngine.WebEPGImport.ThreadFunctionImportTVGuide(Object aparam)
    8.  
    And in SetupTV.log this shows:
    Code (Text):
    1. [2017-03-21 22:48:31,785] [Log    ] [WebEPGImporter] [ERROR] - Exception   :System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    2.    at MediaPortal.Utils.Time.BasicTime.ParseTimeString(String strTime)
    3.    at MediaPortal.Utils.Time.TimeRange..ctor(String start, String end)
    4.    at MediaPortal.EPG.WebEPG.Import()
    5.    at TvEngine.WebEPGImport.ThreadFunctionImportTVGuide(Object aparam)
    6.  
    7. [2017-03-21 22:48:31,800] [Log    ] [WebEPGImporter] [INFO ] - plugin:webepg import done


    What can I do to fix this or is this a problem with WebEPG?


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,527
    Likes Received:
    4,738
    Ratings:
    +8,205 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Which grabbers are you trying to use?
     
  4. dazpp

    dazpp Portal Pro

    Joined:
    December 6, 2007
    Messages:
    56
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +5 / 5
    It's for sweden and mostly SVT and Dagenstv grabbers.
     
  5. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,527
    Likes Received:
    4,738
    Ratings:
    +8,205 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Okay. I can't find any recent reports of problems with those grabbers (which is always the first thing to check when encountering problems with WebEPG). Can you please attach full TV Server debug-level log files? You could use the MediaPortal Watchdog tool with option 3 ("export...") to collect them, then attach the zip file that it produces.
     
  6. dazpp

    dazpp Portal Pro

    Joined:
    December 6, 2007
    Messages:
    56
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +5 / 5
    I attached part of the logs with the error already. There is not much more saying it doesn't work.
    I removed all logs and tried to grab again.. thats the logs I showed already.
     
  7. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,527
    Likes Received:
    4,738
    Ratings:
    +8,205 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Oh, and can you also please attach your WebEPG config.
    The problem could be that you have configured a "merged" channel without specifying the start/end times for the merging.
     
  8. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,527
    Likes Received:
    4,738
    Ratings:
    +8,205 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    I want to see the full context, not just the errors. Error messages by themselves - as you've provided - often aren't particularly useful.
     
  9. dazpp

    dazpp Portal Pro

    Joined:
    December 6, 2007
    Messages:
    56
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +5 / 5
    Here are the logs regarding WebEPG
     
  10. dazpp

    dazpp Portal Pro

    Joined:
    December 6, 2007
    Messages:
    56
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +5 / 5
    That was actually the error. I removed it and now it started grabbing.
     
    • Agree Agree x 1
  11. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,527
    Likes Received:
    4,738
    Ratings:
    +8,205 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Bingo!
    Exactly as I guessed.
    The error comes when trying to import the merged channel SVTB/SVT24:
    [2017-03-22 01:04:38,870] [Log ] [WebEPGImporter] [DEBUG] - Loading Merged Channel SVTB/SVT24

    This can only be seen when looking at the full log. ;)
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!