0004254: Update install doesn't always honour skin selection

Discussion in 'Bugtracker Feed' started by MediaPortal-Bot, March 1, 2013.

  1. MediaPortal-Bot

    MediaPortal-Bot Worlds greatest bot!

    Joined:
    March 26, 2007
    Messages:
    3,715
    Likes Received:
    90
    Ratings:
    +93 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    If you have a deploy.xml file remaining from a previous update, then running and update and selecting 'use existing skin' doesn't always work, and can default to a previously selected skin.<br /> <br /> It seems that this is because deploy.xml, created by the deploytool to transmit the information to config, is not deleted after config has processed it, so that the correct solution would be to get config to delete the file once it is done.



    Continue reading...
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!