MediaPortal 1 - 0004475: Changing Skins in GUI Skin Settings does not reset all settings

Discussion in 'Bugtracker Feed' started by MediaPortal-Bot, June 2, 2013.

  1. MediaPortal-Bot

    MediaPortal-Bot Worlds greatest bot!

    Joined:
    March 26, 2007
    Messages:
    3,715
    Likes Received:
    90
    Ratings:
    +93 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    [PARSEHTML]When changing skins from Titan to Default (or an other skin)<br /> 1. You get an error message that titan.version.xml is missing (see attachment in forum thread) <br /> 2. Skin settings are changed in SkinSettings.xml but not applied in GUI (so TV Guide rows, colors, etc are not changed)<br /> 3. Fonts are not reset/cached - so if a font is missing in the 'new' skin it will display in the system default font (very small)<br /> <br /> Basically the Change Skin feature does not reset many settings to the new Skin and can produce errors and unwanted behaviour.[/PARSEHTML]
    Continue reading...


     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!