Album / Artist thumbs not showing (Titan)

Discussion in 'Listen Music' started by TheBatfink, October 12, 2013.

  1. TheBatfink
    • Premium Supporter

    TheBatfink MP Donator

    Joined:
    June 11, 2007
    Messages:
    1,285
    Likes Received:
    164
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Business System Analyst
    Location:
    Nottingham
    Ratings:
    +221 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Hi, not sure where to put this one but here goes. Quite sure it's a simple thing. I've used audio scrobbler to get all my artist and album images. But in music I only see images once I drill down into a specific album and scroll through the track list - at which point thumbs are displayed. I just see the default image of a glowing folder icon all the other time..



    Any pointers on what I'm doing wrong? (MP 1.5 and Titan). Thanks!
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Cruzer

    Cruzer Portal Pro

    Joined:
    February 16, 2008
    Messages:
    172
    Likes Received:
    15
    Ratings:
    +15 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
  4. TheBatfink
    • Premium Supporter

    TheBatfink MP Donator

    Joined:
    June 11, 2007
    Messages:
    1,285
    Likes Received:
    164
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Business System Analyst
    Location:
    Nottingham
    Ratings:
    +221 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Hi thanks for the reply. I actually came across the solution last night after going backwards and forwards in the wiki, I didn't really find it all that intuitive but maybe it just me.

    I use audioscrobbler to get the thumbs and that works fine, it just wasn't showing up when browsing in mediaportal. Turns out I was using shares view (seems to be the default setting and no way to change it?? that part I haven't figured out yet), but to see the thumbs you need to use a database view. So open music, go left to open the hidden menu and then change the view to one of the database views. Thumbs then show up correctly.

    If you know how to make the default view a database one, I'd be interested to hear.. I need to look at the config again but I'm sure I didn't see one.

    Thanks!
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!