aMpdroid not playing (1 Viewer)

hilfer

Portal Pro
November 3, 2010
241
3
Portugal Portugal
Hi all:

Trying to get this wonderfull plugin to work.

I'm using ampdroid.

Ican see all movie files on my server but stream always fails.

Is this a know bug or am I doing something wrong ??

I've already tried a lot of profiles and always get the message "stream failed"

Aby ideas ??

EDIT: I forgot to mention that I'm using MPextended and webmediaportal.
 
Last edited:

hilfer

Portal Pro
November 3, 2010
241
3
Portugal Portugal
Yes you're right I have my media on a NAS server.

Will try the suggested solution on wiki
 

hilfer

Portal Pro
November 3, 2010
241
3
Portugal Portugal
according to the wiki instructions I have to enter my account name and pass on services-mpexntended service.
What account name ? the NAS server or my username on aMPDROID ???everything I enter I get the a message saying "wrong account or wrong pass " !!!
 

DieBagger

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • September 11, 2007
    2,516
    1,276
    36
    Austria
    Austria Austria
    according to the wiki instructions I have to enter my account name and pass on services-mpexntended service.
    What account name ? the NAS server or my username on aMPDROID ???everything I enter I get the a message saying "wrong account or wrong pass " !!!
    Your windows username (just use the user that you are logged in with).
     

    hilfer

    Portal Pro
    November 3, 2010
    241
    3
    Portugal Portugal
    I don't know what's happening , the service doesn't accept my windows user name !!!
    administrator was accepted but then service won't start !!

    I think I'll have to restart all over again.Install everything and try again.Something must be wrong.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    M [solved] WTV Files does not play on client, MPEG files works well General 1
    A [solved] How to Play All Videos in a List watch/edit Videos 3
    horned_reaper [solved] When playing music Fanart does not shuffle Fanart Handler 20
    horned_reaper [solved] No Fanart when playing Fanart Handler 115
    horned_reaper [solved] When playing music Fanart does not appear immediately after downloading Fanart Handler 272
    B MP 2.2.3 Error playing videos from NAS Submit: Bug Reports 2
    N Play a TV recording needs a double selection - twice ok on remote Television (MyTV frontend and TV-Server) 2
    M MP 2.2.3 Unable to play .ts recordings and MediaPortal stops working for TV viewing General 31
    Z Error when attempting to play Blu Ray General 1
    Rob Hexenmeister Playing with hyperlinkParameter and List Control indexes General Support 2
    C Problem playing videos created on IPhone X and Samsung S9 General Support 2
    2BitSculptor MP 1.23.. music stops playing General Support 6
    C Attempt to play DVD locks up MediaPortal watch/edit Videos 0
    H Unable to play stream - again... Television (MyTV frontend and TV-Server) 2
    B Suddenly MP is unable to play anything Watch / Listen Media 6
    Edwardfc [solved] Mp 2.2.1 Configuration Issues - Goes to Sleep while playing Music General 6
    M After a while Live TV or Recorded TV doesn't play first time General Support 9
    L [solved] MP2 doesnt play anything - player missing? General 1
    badboyxx MP 1.22 final is crashing when jumping forward while playing DVD-Iso watch/edit Videos 26
    S [solved] Live TV playing stopped General 13
    Ralph Holmes [solved] MP2.2.1 can't play TV General 10
    T [solved] "Unable To Play" (Videos) rears it's head again. Logs not possible... WatchDog error attached!! :( General Support 1
    Terra Videos do not start playing on first attempt, always have to press play twice General Support 9
    G [fixed] [MP2-786] Party Music Player can only play playlists with less than 1000 items 2.2 Archive 7
    P [solved] TV server no longer saving to NAS - (can still play from NAS) General Support 2
    Similar threads

























    Top Bottom