audio problem when recording

Discussion in 'Codecs, External Players' started by forsaken!, April 15, 2007.

  1. forsaken!

    forsaken! Portal Member

    Joined:
    October 29, 2006
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    I'm having a problem when I record 2 programs at the same time and playing a video, I get no audio in the video I'm playing. Does the recording lock the audio device somehow ? I'm using ffdshow audio decoder for TV and AC3filter for video.



    Any ideas ?
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. forsaken!

    forsaken! Portal Member

    Joined:
    October 29, 2006
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    After using MP with a DVB-T USB tv-card for a week or so I'm losing audio in videos but also in tv mode. It can be fixed if I close MP or mess around in TV mode, changing channels trying different audio "tracks" on a channel and so on. It seems to me that the TV part locks the audio device or codec somehow.

    I'm using a week old SVN version.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!