Bug: MP 1.11.0 Pre Release (1 Viewer)

Stevec4

Portal Member
March 14, 2015
6
3
60
United States of America United States of America
I am experience the following on a fresh install of the pre release.

I scanned my movie collection and had approximately 30% of the movies show up with an extra \ in the file path.
I noticed this when going thru them trying to correct all the missing movie details (genres, etc)

Code:
G:\\To Kill A Mockingbird (1962).mkv
The files still open just seems weird that its randomly adding the extra \

Steve
 

HomeY

Test Group
  • Team MediaPortal
  • February 23, 2008
    6,465
    4,631
    45
    ::1
    Netherlands Netherlands
    Country flag
    Hi and welcome Stevec4 ;)

    You need to help us out a bit more, for a proper answer.
    Are you using MyVideo to import your movies or a plugin?
    Also post your logfiles. Use the MediaPortal WatchDog (icon is on your desktop, select option #3) to collect all logs, and attach the zip (on your desktop also) here.
     

    Stevec4

    Portal Member
    March 14, 2015
    6
    3
    60
    United States of America United States of America
    Thanks HomeY
    Sorry I am a bit new to MP
    I was using MyVideo to import, and then went into the MP configuration to edit the DB to add entries that were missing or incorrect and noticed the path when selecting the Files tab.
    I will grab the logs and post them as well as a Screen shot.

    Steve
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    catalpa Bug MP2-837 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 2
    framug [Approved] Fix Irtrans config bug Submit: code patches (MediaPortal/TV-Server/etc.) 4
    ge2301 Bugs and Improvements Nereus 0
    N [Finished] Focus problems - I think I've found the bug MediaPortal 2 30
    Scheibes [solved] Kategorisierung der Genres (Bug?) Allgemeines Support- und Diskussionsforum 13
    joecrow 3 Bugs in MP 1.21 1.21 5
    dcapslock TV Server xmltv IWakeupHandler Bug Television (MyTV frontend and TV-Server) 6
    rsbrux Various bugs, some Zombies ;-) 1.20 6
    J [solved] Mp 2.2 future bugs General 7
    S [MP2-768] Installation Setup Failed - Error 0x80070666 - VC++ 2015/2017 Redist bug 2.2 Archive 19
    D MP2.2: Possible bugs 2.2 Archive 20
    R Jira bug exposed private server keys at major companies Developer Discussions 1
    R Minor bug in recorded TV list Watch / Listen Media 0
    P MP2 - V2.1 Bug - Onlinevideos U.S. Amazon Prime Fails to Connect Older releases 5
    ajs [Info] Pre 0.7 Beta - MPExtended, WebMP, Bootstrap skin by ajs - Hard way MPExtended 350
    ajs [News] MediaPortal 1.25 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    framug 1.24.0 1.25.0 pre : problem with build ? 1.24 Pre Release 89
    atlantic [solved] MP1.24 Pre released crash in TV General Support 12
    T TOP BAR disappears in MP 1.24 pre!! (also in 1.23) General Support 31
    ajs [Action Required] MP 1.26 Pre Release thread MediaPortal 1 32
    ajs [Action Required] MP 1.25 Pre Release thread MediaPortal 1 515
    azzuro [News] MediaPortal 1.24 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    cbr954rr How to disable a pre-configured plugin? General 2
    azzuro [Action Required] MP 1.24 Pre Release thread MediaPortal 1 207
    ajs [News] MediaPortal 1.23 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 6
    Top Bottom