[Bug?] No title letter appearing when scrolling through movies (1.6 pre, Titan)

Discussion in 'Moving Pictures' started by karl10247, December 17, 2013.

  1. karl10247

    karl10247 Portal Pro

    Joined:
    November 8, 2011
    Messages:
    135
    Likes Received:
    4
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +17 / 1
    Home Country:
    Great Britain (UK) Great Britain (UK)
    All,
    Not sure if anyone else is having this issue but for me since going to 1.6.0 pre release i can no longer see the title letters over to the left in the blue box when scrolling through my movies using TITAN. It would normally show A, B, C etc. in a blue box as you scroll down. The blue box appears but there is no letter inside now.



    Can someone else confirm?
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!