Cannot get Speedlink 6399 SBK working with Mediaportal AT ALL!

Discussion in 'Remotes' started by bcummins, January 22, 2012.

  1. bcummins

    bcummins Portal Member

    Joined:
    January 12, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Hi all,

    So I've already seen the following thread. Speedlink 6399 Thread

    Unfortunately, it might as well be in greek to me, because It's been of absolutely no help at all getting my remote working.



    I've downloaded the generic keyboard input plugin and eventghost. both of them seem to have plugin/configurations for my remote. I must be completely missing something basic here. I have no idea what i should have ticked in the "remote" section for mediaportal configuration. I have no idea why the mapping files don't give me "out the box" functionality with the remote when I've loaded them. It's just not working, I'm completely new to configuring remotes and I'm pretty close to throwing it out of the window. Please help!
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!