Cannot see pictures as thumbs or icons (1 Viewer)

RobertinoM

Portal Pro
March 7, 2007
168
3
52
Germany Germany
I have a really strange problem .. I add pictures to my directory ... I can see them perfectly in the slideshow.. BUT neither in Thumbnail view or something else.. just blank thumbs.. tried severel times do create thumbs MP says .. fine...

Some help... please !!!
 

rekenaar

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • December 17, 2006
    4,421
    805
    South Africa South Africa
    Hi :)

    Was MP not still in the process of generating the thumbs for the specific folder?

    Can you still reproduce this?
     

    RobertinoM

    Portal Pro
    March 7, 2007
    168
    3
    52
    Germany Germany
    No, even waiting for hours won't change that

    But it only happens on a share on a w2k3 Server. On a share in another XP Box it works fine.

    Users are on both Server and XP Admins with full rights on share.

    Regards...
     

    RobertinoM

    Portal Pro
    March 7, 2007
    168
    3
    52
    Germany Germany
    Definitly it seems to be a problem with networked drives.. even the user has full access rights.. MP is not able to generate thumbnails...

    when I plug in a memory stick mp generates within seconds the thumbnails...

    on the share.. nothing... that is a little bit annoying as I want to have all collections (music/video/pictures) on the server..

    Any Ideas?

    Regards Robertino
     

    luksmann

    Portal Pro
    November 10, 2005
    91
    2
    31
    Austria Austria
    I have the same issue - network drive on a Win 7 x64 server, full rights read/write rights given! The database gets created, MP also takes some time to create all the thumbs, nevertheless the thumbs\pictures directory stays empty!

    I'm currently at the wrong computer, but if any logs are needed I could post them later!

    Greets, luksmann
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    J [solved] Newbie to MediaPortal 2 - Cannot open/run TV programs Newcomers Forum 4
    caveman [solved] Cannot download new version My TVSeries 5
    B xmltv - cannot import tvguide.xml australia Installation, configuration support 0
    T I cannot get a basic media import-what is the best configuration? General 10
    Terra LAVFilter Plugin cannot be updated (MP1.23) MediaPortal 1 Plugins 10
    Baron of L/S [solved] Cannot record MediaPortal 1 Talk 3
    D Cannot get a fully populated UK Freesat EPG (DVB-S) General 14
    K [solved] Cannot get EPG populating in the UK General 7
    Terra [solved] MP TV Server cannot find any channels anymore, DVB viewer works Installation, configuration support 8
    N [solved] Cannot delete recordings from remote client MediaPortal 2 32
    N [fixed] [MP2-786] Cannot play audio playlist with >=1000 entries 2.2 Archive 36
    D [solved] Initital testing with second client - cannot play recorded TV General 33
    U Client cannot tune channels General 1
    G [solved] Cannot skip when programme info is visible Archive 20
    O [solved] Cannot find TV DVB-T2 channels (TBS-6281SE) Newcomers Forum 7
    M Cannot connect after W10 update General Support 5
    horned_reaper [solved] Mixed artist pictures Fanart Handler 397
    F Picture on folder Feature Requests 9
    M.Hulot Moving Pictures lässt sich nach Windows-Update nicht mehr öffnen Plugins & Erweiterungen 1
    cerberus Moving Pictures zeigt Film Spezifikationen nicht richtig Plugins & Erweiterungen 12
    P Configuration Moving Pictures Support d'installation et de configuration 0
    emphatic Pictures in the cloud - would a plugin be possible for services like Google Photos MediaPortal 1 Plugins 1
    R [solved] Moving pictures importer wont add files from a removable drive. Is there a work around ? Moving Pictures 8
    badboyxx [solved] Moving Pictures and MediaPortal 1.23 Regeszter Edition Moving Pictures 93
    caveman [solved] Moving Picture 97% CPU Moving Pictures 9
    Similar threads

























    Top Bottom