Can't get backdrops to automatically pull from the movie folder. (1 Viewer)

nchopp

Portal Member
December 31, 2008
27
0
Home Country
United States of America United States of America
Did quite a bit of search, but I don't see an answer to my problem. My system is setup thus:

F:\Movies\Movie Title

In movie title folder, the movie.mpg, backdrop.jpg, and folder.png are sitting. I cannot for the life of me get MP to pickup the backdrop from the movie folder - I have:

Backdrop Filename Pattern: backdrop.jpg
Search movie folder for backdrops: True
Movie Folder Backdrop Filename Pattern: backdrop.jpg

And it's still not pulling them from the local folder. Any help? The covers load in fine (most of the time), so I don't know why the backdrops aren't taking.
 

fforde

Community Plugin Dev
June 7, 2007
2,667
1,702
42
Texas
Home Country
United States of America United States of America
Can you post debug log files? Moving Pictures should look for new backdrops on startup for any movies currently missing one. If a movie already has a backdrop it will not look in your local file system for a new one.
 

nchopp

Portal Member
December 31, 2008
27
0
Home Country
United States of America United States of America
Can you post debug log files? Moving Pictures should look for new backdrops on startup for any movies currently missing one. If a movie already has a backdrop it will not look in your local file system for a new one.

That's exactly the problem - it wasn't looking for the new one. Thank you sir!
 

Users who are viewing this thread

Top Bottom