[Configuration] Channel group management bug (1 Viewer)

x4mer

MP Donator
  • Premium Supporter
  • November 8, 2007
    306
    24
    Toronto
    Home Country
    Canada Canada
    MediaPortal Version: 1.1 Beta SVN 23684
    MediaPortal Skin: Blue3 Wide
    Windows Version: Windows Vista SP1
    CPU Type: Intel Q8200
    HDD: 120G
    Memory: 2G
    Motherboard: Gigabyte EP45-UD3R
    Video Card: Radeon 3450
    Video Card Driver: 8.12
    Sound Card: Integrated
    Sound Card AC3: Optical
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: digiwave 103g
    1. TV Card Type: DVB-S
    1. TV Card Driver:
    2. TV Card: Hauppauge HVR-2250
    2. TV Card Type: dual-ATSC/Analogue
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card: Hauppauge HVR-2250
    3. TV Card Type: dual-ATSC/Analogue
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: MS
    MPEG2 Audio Codec: MPA
    h.264 Video Codec: FFDShow
    Satelite/CableTV Provider:
    HTPC Case: Antec
    Cooling: Stock
    Power Supply: Antec 500W
    Remote: MCE
    TV: Samsung 56
    TV - HTPC Connection: HDMI

    If you launch TV Server Config, & go to TV Channels, & then try to drag the group tabs to re-order the groups, it fails (See attached jpgs for before & after group arrangments). If you then select the mapping section, & try to return to the main TV Channels section afterwards, the display doesn't update, & the util logs errors (See attached logs).

    The only way to rearrange the groups for me was to launch the config, go to TV Channels, go to mapping (do nothing), return to TV Channels. Now groups can be rearranged successfully, but only until the config is closed. Next time config is launched, groups can not be rearranged without repeating this process.
     

    Attachments

    dirki1972

    Portal Pro
    July 23, 2007
    217
    16
    Home Country
    Germany Germany
    AW: Channel group management bug

    i have the same problem.
    is this not to fix until now ?

    regards
    dirk
     

    DragonQ

    Portal Pro
    August 30, 2011
    644
    78
    Home Country
    United Kingdom United Kingdom
    Yeah it's very bugged. Even when doing it using the method described by x4mer, it sometimes requires a few attempts to drag the tabs.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom