[Configuration] Plugin start when are disabled (1 Viewer)

azzuro

Test Group
  • Team MediaPortal
  • May 10, 2007
    9,935
    5,598
    France - IDF
    Home Country
    France France
    MediaPortal Version: 1.3.0

    Description
    When click on "Plugin" Tab
    its can reproduce it with Atmolight plugin, he start AtmowinA.exe, but is disabled in MP config !

    Steps to Reproduce:
    start Configuration.exe
    go to "Plugin" tab

    if atmolight installed (but disabled) with AtmowinA.exe set in plugin (maybe have same issue with Dummy EXE)
    AtmowinA.exe is started !

    EDIT :
    03/04/2013 : Thread set as "No BUG", because AtmowinA.exe is started in Atmolight initialization.
     

    Attachments

    • MediaPortal.xml
      51.7 KB
    Last edited:

    Holzi

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • April 21, 2010
    7,934
    2,235
    Ba-Wü
    Home Country
    Germany Germany
    As far as I know Atmolight uses a modified core.dll?
    Can you reproduce it with any other plugin?
     

    azzuro

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • May 10, 2007
    9,935
    5,598
    France - IDF
    Home Country
    France France
    • Thread starter
    • Moderator
    • #3
    i test it, with normal core !
    the modified Core, of Atmolight is only for capture Video, nothing else, no function added !
    i made VideoCapture !
     
    Last edited:

    azzuro

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • May 10, 2007
    9,935
    5,598
    France - IDF
    Home Country
    France France
    • Thread starter
    • Moderator
    • #4
    i don't have many plugin, for test !
    maybe Atmolight force to start AtmowinA.exe
     

    Attachments

    • ScreenCapture_23-03-2013 12.58.43.wmv
      2.5 MB

    tourettes

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 7, 2005
    17,301
    4,800
    Probably a bug in the Atmolight plugin. An educated quess is that it will start the .exe when the plugin gets loaded. Config needs to load all plugins, even the disabled ones.
     

    HomeY

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • February 23, 2008
    6,475
    4,645
    48
    ::1
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Any updates on this @azzuro ? Did you check the behavior of the plugin if that's the cause? If so, then we can set this to No Bug ;)
     

    azzuro

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • May 10, 2007
    9,935
    5,598
    France - IDF
    Home Country
    France France
    • Thread starter
    • Moderator
    • #7
    i miss time for view how work this plugin !
    @legnod if you have time, can you help me on this, the bug is : we don't have last source from angie. :(
     

    HomeY

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • February 23, 2008
    6,475
    4,645
    48
    ::1
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    OK, but if this only happens with the Atmolight plugin, it's probably related to tourettes suggestion:
    Probably a bug in the Atmolight plugin. An educated quess is that it will start the .exe when the plugin gets loaded. Config needs to load all plugins, even the disabled ones.
     

    azzuro

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • May 10, 2007
    9,935
    5,598
    France - IDF
    Home Country
    France France
    • Thread starter
    • Moderator
    • #9
    i don't know if @gemx is present & reply for me :p
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom